Slimmix Super Detox 500 ml

Slimmix Super Detox 500 ml
Προβολές: 5533 Κωδικός Προϊόντος: 868
Διαθεσιμότητα: 35
31,30€
Ποσότητα: Καλαθι

Συμπυκνωμένος χυμός ροδιού (Punica granatum) (22%), ινουλίνη (6,2%), κιτρικά άλατα μαγνησίου, φύλλα πράσινου τσαγιού (Camelia sinensis), φύλλα σημύδας (Betula pendula), αγκινάρα (Cynara scolymus), άνθη σπειραίας/φιλιπεντούλα (Filipendula ulmaria), άγριο πανσέ (Viola tricolor), ρίζα άρκτιου/κολλιτσίδας (Arctium lappa), θαλλό θαλάσσιων φύκων (Fucus vesiculosus)], υδατικό εκχύλισμα ρίζας πικραλίδας (Taraxacum officinalis), δεξπανθενόλη (πηγή παντοθενικού οξέος), απιονισμένο νερό, γλυκερόλη, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (3%), συντηρητικό (σορβικό κάλιο).

Το Slimmix Super Detox ενδείκνυται για αποτοξίνωση του οργανισμού, διατήρηση σωματικού βάρους, ενίσχυση ήπατος, ενίσχυση μεταβολισμού και αποτοξίνωση του εντέρου.

  • Υποστηρίζει την αποτοξίνωση του μεταβολισμού.
  •   Εξουδετερώνει τις τοξίνες και υποστηρίζει την διατήρηση του σωματικού βάρους.
  •   Γενική ευεξία και ζωτικότητα για όλο το σώμα.

Φυσιολογικές επιδράσεις

• Υποστηρίζει την αποτοξίνωση του μεταβολισμού. Εξουδετερώνει τις τοξίνες και υποστηρίζει την διατήρηση του σωματικού βάρους. Γενική ευεξία και ζωτικότητα για όλο το σώμα.

•To Slimmix SuperDetox , περιέχει ένα συνεργικό συνδυασμό βοτάνων, φυτών καθώς και μαγνήσιο και Βιταμίνη Β5 που συνεισφέρουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενεργειακής απόδοσης και προάγουν γενική ευεξία.

• Η άριστη μεταβολική αποτοξίνωση βοηθάει το σώμα να αυτοκαθαρθεί από επιβλαβής ουσίες πριν αυτές συσσωρευτούν στους ιστούς και προκαλέσουν προβλήματα υγείας .Όμως, παράγοντες όπως η υπερβολική τοξικότητα, γενετική προδιάθεση και ανεπαρκή επίπεδα βασικών θρεπτικών συστατικών μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην διαδικασία της αποτοξίνωσης. Καθαρίζοντας συσσωρευμένες τοξίνες από το σώμα με ασφαλή, φυσιολογικό και αποτελεσματικό τρόπο, μπορεί να φέρει ως αποτέλεσμα ανανεωμένη ζωτικότητα στον οργανισμό. Το Slimmix SuperDetox υποβοηθά την φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης του σώματος με τα ενεργά συστατικά του.

• Το Slimmix SuperDetox περιέχει ένα ευρύ φάσμα βοτάνων με καθαρτικές ιδιότητες, όπως Bladderwrack (εκχύλισμα φυκιών), Meadowsweet (Σπειραία) και Wild pansy (Άγριος πανσές). Όλα τα συστατικά υποστηρίζουν την υγεία του ήπατος και των νεφρών. Επίσης το πράσινο τσάι που εμπεριέχεται έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση,

•Η Ινουλίνη είναι μία διατροφική ίνα που βοηθά στην αύξηση της φυσιολογική ποσότητα των ωφέλιμων βακτηρίων του εντέρου. Βοηθά το σώμα να εξαλείψει τα αποθηκευμένα απόβλητα καθώς απορροφά νερό και μεταβολικά απόβλητα από το εντερικό σύστημα.

Μόλις ανοιχθεί, το προϊόν διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 1 μηνός από το άνοιγμα του.

Χωρίς λακτόζη, μαγιά ή γλουτένη.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μίας υγιεινής διατροφής και δεν πρέπει
να αντικαθιστούν γεύματα.
Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.