Neurocel 60 κάψουλες

Neurocel   60 κάψουλες
Προβολές: 503 Κωδικός Προϊόντος: 796
Διαθεσιμότητα: 15
108,58€
Ποσότητα: Καλαθι

Περιγραφή :    Το Neurocel περιέχει σύνθετες φυσικές ουσίες που επηρεάζουν θετικά τη διανοητική και σωματική απόδοση του ανθρώπου, υποστηρίζοντας άτομα που αντιμετωπίζουν βαριές και χρόνιες καταστάσεις.

Οι κύριες δραστικές ουσίες που περιέχει είναι:

      Κιτρικά βιοφλαβονοειδή: είδη φλαβονοειδών που βρίσκονται στα κιτρικά φρούτα, κυρίως στη φλούδα τους. Συμβάλλουν στην προστασία της δομής των τριχοειδών αγγείων και στη μείωση της διαπερατότητά τους. Χαλαρώνουν με αυτόν τον τρόπο το μυϊκό σύστημα και καταπολεμούν την ατονία και την υπερβολική κόπωση.

      Εσπεριδίνη: περιέχει βιοφλαβονοειδή που έχουν θετική επίδραση στην μικρο-κυκλοφορία και στη μείωση του αγγειοσπασμού από στρες και κατά συνέπεια και του πόνου από αγγειοκινητικούς ή νευρομυϊκούς σπασμούς.

      Rhodiola rosea: περιέχει φλαβονοειδή που ενδυναμώνουν τον οργανισμό σε καταστάσεις άγχους και έντασης, έχουν εξισορροπητική επίδραση στο συμπαθητικό και παρασυμπαθητικό σύστημα και ομαλοποιητική επίδραση στη διανοητική και ψυχική υγεία. Παράλληλα βελτιώνει τη λειτουργία των αισθήσεων και την αντοχή.

     Griffonia simplicifolia: Αφρικανικό μαύρο φασόλι που περιέχει 99,5% 5 – ΗΤΡ (πρόδρομη ουσία της Σεροτονίνης). Βασική νευροδιαβιβαστική ουσία του εγκεφάλου που ρυθμίζει και μειώνει το άγχος. Από την Griffonia απομονώνεται η ουσία 5-Hydroxy-L-tryptophan (5-HTP), η οποία μπορεί να αυξήσει με φυσικό τρόπο την τιμή της Σεροτονίνης, καθώς είναι πρόδρομη ουσία της Σεροτονίνης. Προϊόντα από αυτό το φυτό μπορούν να συμβάλλουν επίσης σε ημικρανίες, διαταραχές πόνου, διαταραχές ύπνου και παχυσαρκία (εξάρτηση από λιπαρά).

     Βιταμίνες Β1, Β6, Β12, Φολικό οξύ και Ψευδάργυρος: δομικά και λειτουργικά απαραίτητα στοιχεία του νευρικού συστήματος και ενισχύουν θετικά την αντοχή και τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Λαμβάνουν μέρος ως συνένζυμα σε μια σειρά από σπουδαίες ενζυματικές αντιδράσεις απαραίτητες για τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, του καρδιαγγειακού και στις διαδικασίες μεταβολισμού των κυττάρων. Είναι ουσίες που πρέπει να προσλαμβάνουμε εξωγενώς, γιατί ο σύγχρονος τρόπος διατροφής έχει μειώσει σημαντικά την περιεκτικότητά τους στα τρόφιμα.


Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μίας υγιεινής διατροφής και δεν πρέπει
να αντικαθιστούν γεύματα.
Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.