Κατηγορίες

Madiavit 30 κάψουλες

Madiavit     30 κάψουλες
Κωδικός Προϊόντος: 795
Διαθεσιμότητα: 13
53,84€
Ποσότητα: Καλαθι

Περιγραφή :   Η εκφύλιση της ωχράς κηλίδας του ματιού (AMD) με την πάροδο της ηλικίας οδηγεί όλο και περισσότερους ανθρώπους σε απώλεια της όρασης στις βιομηχανικές χώρες. Συχνότερα αίτια αναφέρονται: Η συχνή έκθεση στον ήλιο, αυτοάνοσα νοσήματα, ελλιπής συγκέντρωση στο μάτι βιολογικών ουσιών που βρίσκονται στους φωτοϋποδοχείς. Τα κύτταρα των ενδογενών αντιοξειδωτικών μηχανισμών μειώνονται με την ηλικία. Το Madiavit είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ικανοποιητική συγκέντρωση σε αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες μαζί με τις χρωστικές και τα λοιπά ιχνοστοιχεία και βιταμίνες ασκούν ουσιαστικό προστατευτικό ρόλο. Βελτιώνει και αποκαθιστά την τριχοειδική μικροκυκλοφορία βοηθώντας τη λειτουργία των παρεγχυματωδών οργάνων και την αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών. Από επιδημιολογικές έρευνες αποδείχθηκε ότι άτομα με καλή αντιοξειδωτική κατάσταση παρουσιάζουν μικρότερο κίνδυνο ανάπτυξης του εκφυλισμού του ματιού και ότι η καλύτερη τροφοδότηση γίνεται με αντιοξειδωτική διατροφή που εμποδίζει την ανάπτυξη του εκφυλισμού του ματιού στην ηλικία μεταξύ 45-75 ετών. Η μεγάλη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών με υψηλή περιεκτικότητα σε β-Καροτένιο και βιταμίνη C δρουν προστατευτικά. Η συγκέντρωση ψευδαργύρου και ιχνοστοιχείων σε διάφορα σημεία του ματιού, έχει επίσης κεντρική σημασία στο μεταβολισμό του αμφιβληστροειδούς. Στο Madiavit υπάρχουν βιολογικές χρωστικές, οι οποίες ανήκουν στα καροτινοειδή, όπως π.χ. η L-Lutein. Αυτές οι χρωστικές βρίσκονται κυρίως στον άξονα της φωτοϋποδοχής. Προφυλάσσουν από τα βλαβερά μήκη κύματος των πηγών ακτινοβολίας (κεραιών κ.α.), υποστηρίζουν τη μεταφορά οξυγόνου και προστατεύουν τους ιστούς.   

Συγκεκριμένα:

Λουτεϊνη: Οι υπεριώδεις ακτίνες προσκρούοντας σε οργανικά μόρια δημιουργούν εντός του ματιού ελεύθερες ρίζες, που μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στην ωχρή κηλίδα και στον κρυσταλλοειδή φακό (καταρράκτης). Επειδή τα οφθαλμικά κύτταρα δεν μπορούν να αναγεννηθούν, είναι εξαιρετικής σημασίας η προληπτική αντιμετώπιση των παραπάνω βλαβών και παθήσεων. Η Λουτεϊνη έχει την ιδιότητα να συγκρατεί το 30 – 40% της υπεριώδους ακτινοβολίας, πριν φθάσει στον αμφιβληστροειδή, ενώ είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό. Μπορεί να βελτιώσει την οπτική οξύτητα όσων πάσχουν από καταρράκτη.

Μεθιονίνη: Η Μεθιονίνη είναι ένα απαραίτητο θειούχο αμινοξύ, το οποίο ο άνθρωπος δεν μπορεί να συνθέσει. Απαιτείται για την δημιουργία του νουκλεϊνικού οξέως, τον σχηματισμό κολλαγόνου και την σύνθεση πρωτεϊνών των κυττάρων.

Quercetin – Κερσετίνη: Η Κερσετίνη είναι μια αντιαλλεργική, αντιοξειδωτική και αντιαρτηριοσκληρυντική ουσία. Θεωρείται το πιο βιολογικά ενεργό μεμονωμένο βιοφλαβονοειδές. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και την ικανότητα να δυναμώνει τα τριχοειδή αγγεία.

Χαλκός: Ο Χαλκός βοηθά το σώμα να απορροφήσει και να χρησιμοποιήσει τον σίδηρο, συμμετέχει στον σχηματισμό των οστών, ενώ συνεργικά με τα στοιχεία Vit C και Ψευδάργυρου συμμετέχει στον σχηματισμό ελαστίνης (ουσίας του συνδετικού ιστού). Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμμετέχει στη διαδικασία παραγωγής ενέργειας.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μίας υγιεινής διατροφής και δεν πρέπει
να αντικαθιστούν γεύματα.
Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. 

Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο: