Κατηγορίες

Mentarev 30 κάψουλες

-20% Mentarev   30 κάψουλες
Κωδικός Προϊόντος: 730
Διαθεσιμότητα: 8
64,64€ 51,71€
Ποσότητα: Καλαθι
Περιγραφή Κριτικές (0)
Περιγραφή:   Εξαιρετικά δραστικός συνδυασμός βιολογικών ουσιών που βελτιώνουν τη μνήμη, ενεργοποιούν και διεγείρουν την εγκεφαλική λειτουργία. Αποτρέπουν την μείωση των σωματικών και διανοητικών ικανοτήτων με την αύξηση της ηλικίας. Περιέχει ουσίες που επηρεάζουν ασθένειες όπως Alzheimer.   

Συγκεκριμένα:

Φωσφατιδελσερίνη (PS): η ουσία αυτή είναι απαραίτητη για την λειτουργία όλων των κυττάρων, όμως η συγκέντρωσή της είναι μεγαλύτερη στον εγκέφαλο. Συμμετέχει σε πολλές λειτουργίες των νευρικών κυττάρων, συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης των νευροδιαβιβαστών καθώς και σε συναπτικές δραστηριότητες. Είναι κύριο συστατικό της μεμβράνης των νευρικών κυττάρων, εξασφαλίζοντας την ελαστικότητα και τη διαπερατότητα των κυτταρικών µεµβρανών.

Rhodiola Rosea: Η Rhodiola περιέχει φλαβονοειδή που ρυθμίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα και ενδυναμώνουν τον οργανισμό σε καταστάσεις άγχους και έντασης. Έχει ρυθμιστική δράση στο συμπαθητικό και παρασυμπαθητικό σύστημα. Η ρίζα ροδιάς, Rhodiola rosea L., ανήκει στην οικογένεια των φυτών με προσαρμογόνο δράση. Άλλες δράσεις της είναι η βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, η αύξηση της ενέργειας και η ικανότητα της απόδοσης (και σεξουαλικής). Το εκχύλισμα φλαβονοειδών από Rhodiola μπορεί να επηρεάσει την συγκέντρωση των νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο και στο φλοιό του εγκεφάλου και επίσης τη δραστηριότητα και τη μεταφορά των ουσιών του νευρικού συστήματος που μεταφέρουν πληροφορίες. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατό να μειώνεται η έκταση των αντιδράσεων στο στρες και οι βλαβερές του επιδράσεις να γίνονται ηπιότερες.

Polygonum: λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε Ρεσβερατρόλη έχει αντιγηραντικές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που εμποδίζουν την εκφύλιση των εγκεφαλικών κυττάρων. Ενεργοποιεί τα SIRT-1,2 Gene ή γονίδιο της μακροζωίας, αυξάνοντας τον αριθμό και τη λειτουργία των μιτοχονδρίων που αποτελούν τη γεννήτρια της κυτταρικής ενέργειας. Ειδικότερα χάρη στις αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, η Ρεσβερατρόλη ενεργοποιεί τα γονίδια αντι-γήρανσης SIRT-1,2, μπορεί να μειώνει τις φλεγμονές και τις ερυθρότητες, να βελτιώνει την μικροκυκλοφορία του δέρματος και να διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Πράσινο Τσάι: το εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού περιέχει πολυφαινόλες και είναι πλούσιο στον ιδιαίτερο τύπο των πολυφαινόλων φλαβονοειδών ή αλλιώς οι γνωστές κατεχίνες. Συγκεκριμένα βρίσκεται υψηλό επίπεδο μιας κατεχίνης, της EGCG - Επιγαλλοκατεχίνης 3. Εμπλουτίζει τον εγκέφαλο με αντιοξειδωτικές ουσίες που συμβάλλουν στην επιβράδυνση την φθορά και τον εκφυλισμό των κυττάρων και των αιμοφόρων αγγείων του εγκεφάλου.

L-Carnitin: συμβάλλει στον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων στα εγκεφαλικά κύτταρα και μεταφέρει λιπαρά οξέα εντός των μιτοχονδρίων για την παραγωγή ενέργειας. Η L-Carnitin μεταφέρει τα λιπαρά οξέα εντός των μιτοχονδρίων για την παραγωγή ενέργειας. Συντελεί στον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων στον καρδιακό μυ για την παραγωγή ΑΤΡ (ενέργειας) και στην αποβολή των τοξικών υποπροϊόντων της βήτα - οξειδάσης.

Σπιρουλίνα: έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε φυσικά θρεπτικά συστατικά με ιδιαίτερη δράση στην προφύλαξη και αποβολή τοξινών και βαρέων μετάλλων που κάθονται στους συνδετικούς ιστούς.

Λιναρόσπορος: περιέχει Α-Λινολεϊκό οξύ απαραίτητο για τη δημιουργία δομικών συστατικών και ουσιών με διατροφική αξία για τη λειτουργία και συντήρηση της υγείας του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου.


Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μίας υγιεινής διατροφής και δεν πρέπει
να αντικαθιστούν γεύματα.
Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.