Immun Up 150 ml Vivus Radix

Immun Up 150 ml Vivus Radix
Προβολές: 15430 Κωδικός Προϊόντος: 721
Διαθεσιμότητα: 58
31,80€
Ποσότητα: Καλαθι

Πληροφοριακά Στοιχεία

Δόση : 30 σταγόνες

Ημερήσια δόση: 3x30 σταγόνες

Ενεργά συστατικά

Ποσότητα ανά δόση

(30 σταγόνες)

Ποσότητα ανά ημερήσια δόση (3x30 σταγόνες)

Echinacea angustifolia extract

60 mg

180 mg

Glycyrrhiza glabra extract

90 mg

270 mg

Hypericum perforatum extract

60 mg

180 mg

Artemisia annua extract

60 mg

180 mg

Berberis Vulgaris extract

60 mg

180 mg

Άλλα συστατικά: Νερό, Αλκοόλη

Το Immun Up είναι μία μίξη υγρών φυτικών εκχυλισμάτων ειδικά σχεδιασμένη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα βότανα που περιέχονται στη φόρμουλα αυτή λειτουργούν ιδανικά όλα μαζί και συμπληρώνουν το ένα τη δράση του άλλου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης, σε πολλές μελέτες έχει επισημανθεί η καλύτερη δράση των βοτάνων όταν η λήψη γίνεται προληπτικά.

Η συνιστώμενη ημερήσια δόση είναι 30 σταγόνες 3 φορές ημερησίως. Ένα μπουκάλι Immun Up περιέχει 150 δόσεις που θα σας κρατήσουν για 50 ημέρες.

Φυτικό, χωρίς τοξικότητα και παρενέργειες.

Διαλύεται σε νερό. Περιέχει αλκοόλη.

Παρασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ενδείκνυται για : υποστήριξη και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και προστασία του οργανισμού από ιούς και βακτήρια. Κοινό κρυολόγημα/γρίπη, φαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα, ιγμορίτιδα, λαρυγγίτιδα, ωτίτιδα.

Μερικές πληροφορίες για τις μελετημένες δράσεις των βοτάνων:

  • Echinacea Angustifolia: Ισχυρό διεγερτικό και ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος. Καταπολεμά βακτηριακές, ιικές και μυκητιασικές λοιμώξεις. Περιορίζει τα συμπτώματα και τη διάρκεια των κρυολογημάτων και της γρίπης. Περιέχει Β – Καροτένιο, Β- Σιτοστερόλη, Κερσετίνη, Ca, Zn, Βιταμίνες Β1, Β2, Β3 και C. Αντιφλεγμονώδες και χρήσιμο στην αντιμετώπιση των κολικών, δαγκώματος φιδιών, περιοδοντίτιδας και αφθών.
  • Glycyrrhiza Glabra: Αντιβακτηριδιακές, αντιικές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονικές ιδιότητες, ευεργετικό κατά του βήχα, στομαχικών διαταραχών, περιέχει Β- Καροτίνη, Β- Σιτοστερόλη, Κερσετίνη, Σαλικυλικά, Χολίνη, Ca, Fe, K, Mg, Mn, Si, Se, Phosphorus, Zn, B1, B2, B3, C και δρα συνεργικά με άλλα αντιβακτηριδιακά και αντιικά βότανα. Ενισχύει το ανοσοποιητικό, ανακουφίζει από αναπνευστικά προβλήματα, μετριάζει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, ευεργετικό στην αντιμετώπιση του εκζέματος, της ψωριάσης και της δερματίτιδας, μικροβιοκτόνο. Τόνωση επινεφριδίων, αναλγητικό, ηπατοπροστατευτικό και καρδιοπροστατευτικό, ανοσοδιεργετικό.
  • Hypericum Perforatum: Αντιφλεγμονικό, αποχρεμπτικό, αντιικό, αντιβακτηριακό, αντικαταθλιπτικό, επούλωση εγκαυμάτων και πληγών, αντιοξειδωτικό.
  • Artemisia Annua: Αντιβακτηριδιακό, αντιπαρασιτικό, κατάλληλό για γαστρεντερικές και αναπνευστικές λοιμώξεις, ανάγει τον πυρετό (διεγείρει εφίδρωση), τοπική χρήση για τραύματα και δερματικές μολύνσεις, ηπατοτονωτικό.
  • Berberis Vulgaris: Αντιβιοτικό ευρέως φάσματος, αντιικό, αντιμυκητιασικό, αντιπαρασιτικό, βακτηριοκτόνο για ανθεκτικά βακτήρια, για οξείες δυσεντερίες, διάρροιες, αντιφλεγμονώδες, αντισηπτικό, αναλγητικό, διεργετικό – τονικό βλεννογόνου, αντιπυρετικό. Για άφθες (στόματος), καταρροή, κολπικές εκκρίσεις, προβλήματα χοληδόχου, ηπατική συμφόρηση, ελκώδη κολίτιδα.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μίας υγιεινής διατροφής και δεν πρέπει
να αντικαθιστούν γεύματα.
Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.