GH Male 60 κάψουλες

-30% GH Male    60 κάψουλες
Προβολές: 4060 Κωδικός Προϊόντος: 322
Διαθεσιμότητα: 46
59,85€ 41,89€
Ποσότητα: Καλαθι

   Μοναδικός συνδυασμός φυσικών συστατικών (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα,βότανα, αντιοξειδωτικά) που με φυσικό τρόπο διεγείρουν την ενδογενή παραγωγή και έκκριση της αυξητικής ορμόνης.

   Η αυξητική ορμόνη (GH, Growth Hormone) αποτελεί μία από τις σημαντικότερες ορμόνες που επηρεάζουν ποικιλοτρλοπως την ανθρώπινη υγεία. Εκκρίνεται από την υπόφυση του εγκεφάλου και είναι απαραίτητη για τη σωστή σωματική ανάπτυξη, καθώς και την κυτταρική ανανέωση και ανάπλαση. Η GH εμπλέκεται στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και  των λιπών και είναι υπεύθυνη για ττην γραμμική αύξηση των οστών, την αύξηση της μυικής μάζας, την ανάπτηξη και εύρυθμη λειτουργία των οργάνων ( νεφροί, πάγκρεας, δέρμα, καρδιά, πνεύμονες κ.ά.). Επιπλεόν, συμβάλλει στην υγιή λειτουργία του εγκεφάλου, βελτιώνοντας τη διάθεση, τη μνήμη, τη συγκέντωση και την ποιότητα του ύπνου, ενώ λόγω της λιποδιαλυτικής της δράσης, σε συνδυασμό με την αύξηση της πρωτεϊνοσύνθεσης, βελτιώνεθ τη σύστατη και εμφάνιση του σώματος (αναλογία σωματικού λίπους και μυικής μάζας). Επαρκείς ποσότητες αυξητικής ορμόνης  στον ανθ΄ρωπινο οργανισμό αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας,ενισχύουν τη δύναμη και τη φυσική άμυνα,βελτιώνουν την σεξουαλική λειτουργία και τις σωματικές επιδόσεις, και, επιπλέον, διατηρούν υγιές το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια.
   Η έκκριση της αυξητικής ορμόνης συμβαίνει καθόλη τη διάρκεια της ζωής, με τις υψηλότερες ποσότητες να παράγονται κατά την περίοδο της εφηβείας. Ωστόσο, τα επιπεδά της, μειώνονται σημαντικά με το πέρασμα του χρόνου. Εκτός από την ηλικία, αρκετοί παράγοντεςςίναι δυαντόν να επηρεάζουν αρνητικά την παραγωγή και έκκριση της ορμόνης σε υγιή άτομα, όπως το υψηλό φορτίο ελευθέρων ριζών, τα υψηλά επίπεδα γλυκόζης και ελεύθερων λιπαρών οξέων στο αίμα, η ατελής πέψη και μειωμένη απιρρόφηση των αμινοξέων κτλ. Χαμηλά επίπεδα αυξητικής ορμόνης μπορεί να οδηγήσουν σε αυξημένη κόπωση, μιυκή αδυναμία,απώλεια οστικής μάζας, έλλειψη σεξουαλικού ενδιαφέροντος, διαταραχές του ύπνου και άλλες παρόμοιες καταστάσεις που παρατηρούνται συνήθως μετά την ηλικία των 40.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ (Συνοιπτικά)

  • Γλουταθειόνη, Βιταμίνες C και Ε, Ψευδάργυρος: Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Μειώνουν το φορτίο ελευθέρων ριζών που επηρεάζουν αρνητικά την παραγωγή ορμονών, περιλαμβανομένης και της GH.
  • Πολυνικοτινικό χρώμιο, θαλάσσια λαχανικά (Ascophyllum nodosum, Fucus vesiculosus): Βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, συμβάλλοντας στην παραγαωγή και απελευθέρωση της GH.
  • Velvet Bean (Mucuna pruriens): Περιεκτικότητας 10% (10mg) σε L-DOPA, πρόδρομο μόριο του νευροδιαβιβαστή ντοπαμίνη. Διεγείρει την έκκριση της GH.
  • Cassia nomane: Αναστολέας λίπασης. Μειώνει τα επίπεδα των ελευθέρων λιπαρών οξέων στο αίμα, συστατικά που αναστέλουν την έκκριση της GH.
  • Trans Resveratrol Complex (Grape Seed, P.cuspidatum): Ισχυρό αντιοξειδωτικό. Προστασία ματιών, συνδετικών ιστών και αγγείων.
  • Tribulus terrestris: Διεγείρει την ενδογενή παραγωγή τεστοστερόνης, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική λειτουργία και τις αθλητικές επιδόσεις.
  • L-Αργινίνη, L-Γλουταμίνη, L-Λυσίνη, L-Τυροσίνη,L-Βαλίνη,L-Ορνιθίνη: Αμινοξέα, δομικά συστατικά των ενζύμων που είναι απαραίτητα για τη σύνθεση της GH, αλλά και των υποδοχέων που είναι απαραίτητοι για την αξιοποίηση της ορμόνης από τους ιστούς.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μίας υγιεινής διατροφής και δεν πρέπει
να αντικαθιστούν γεύματα.
Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.