E FEM 60 κάψουλες

E FEM  60 κάψουλες
Προβολές: 4761 Κωδικός Προϊόντος: 314
Διαθεσιμότητα: 19
59,85€
Ποσότητα: Καλαθι

     Για την εύρυθμη λειτουργία και τη διατήρηση της υγείας του γυναικείου ορμονικού συστήματος ,πολύ σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η ισορροπία των ορμονών, οι οποίες ελέγχουν και συντονίζουν ποικίλες δραστηριότητες. Οι ορμόνες που επηρεάζουν περισσότερο την σωματική υγεία και τη ψυχική διάθεση των γυναικών είναι τα οιστρογόνα, η προγεστερόνη, η FSH και η LH, οι οποίες ρυθμίζουν, μεταξύ άλλων τον εμμηνορροϊκό κύκλο και την ομαλή πορεία της κύησης. Ο γυναικείος οργανισμός παράγει ,επίσης, και μικρές ποσότητες του ανδρογόνου τεστροστερόνη, η οποία διαμορφώνει τη σεξουαλική συμπεριφόρα και είναι υπεύθυνη για την ενίσχυση της λίμπιντο. Διάφοροι παράγοντες, ωστόσο, όπως η κακή διατροφή, ο τρόπος ζωής και , κυρίως, η εμμηνόπαυση, επηρεάζουν την παραγωγή της τεστοστερόνης , όσο και των άλλων γυναικείων ορμονών. Στις περιπτώσεις αυτές, οι θεραπείες ορμονικής αποκατάστασης (χορήγηση οιστρογόνων και τεστροστρερόνης) μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήμτα που προκύπτουν λόγω ορμονικής διαταραχής [ π.χ. τα ενοχλητικά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης (εξάψεις, εφίδρωση κτλ.) ή του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου,μειωμένη ερωτική επιθυμία. αύξηση σωματικού βάρους κ.α.], εν τούτοις, αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού ή των ωοθηκών και άλλων παρενεργειών (αυξημένη τριχοφυΐα, ακμή, διαταραχή έμμηνου ρύσεως κ.ά.). Γι' αυτό και πολλές γυναίκες καταφεύγουν σε εναλλακτικές φυσικές μεθόδους για την αντιμετώπισης της ορμονικής ανισορροπίας, που επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα ζωής τους.
   Το E-FEM , με την ειδικά μελετημένη σύνθεση του , καλύπτει τις διατροφικές ελλείψεις του γυναικείου οργανισμού και του επιτρέπει να παράγει τις ποσότητες των ορμονών που του χρειάζεται. Παρέχει φυσικά συστατικά που βοηθούν στην επίτευξη της ορμονικής ισορροπίας, χαρίζοντας έτσι ενέργεια, αντοχή και ζωντάνια, ενώ παράλληλα βρλτιώνουν την άμυνα και τη μυική δύναμη, και συμβάλλουν στην υγιή σεξουαλική λειτουργία και την αύξηση της λίμπιντο. Τα συστατικά του E-FEM τονώνουν ολόκληρο τον οργανισμό και βοηθούν στη διατήρηση της φυσικής λάμψης και της νεανικής ομορφιάς.

 Προφυλάξεις: Συνιστάται ιατρική συμβουλή για έγκυες, θηλάζουσες, καθώς και γυναίκες που επιθυμούν να μείνουν έγκυες ή ακολουθούν θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης.


Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μίας υγιεινής διατροφής και δεν πρέπει
να αντικαθιστούν γεύματα.
Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.