My Color Elixir Βαφή Μαλλιών Κατάξανθο 10.0 50 & 75 ml

My Color Elixir Βαφή Μαλλιών Κατάξανθο 10.0 50 & 75 ml
Προβολές: 2085 Κωδικός Προϊόντος: 1033
Διαθεσιμότητα: 10
15,50€
Ποσότητα: Καλαθι
  • Εμπλουτισμένη με το καινοτόμο COLOR MAGNET που σταθεροποιεί και σφραγίζει το χρώμα στην τρίχα.
  • Χαρίζει πλήρη κάλυψη των λευκών μαλλιών και εντυπωσιακά λαμπερό χρώμα μεγάλης διάρκειας.
  • Έχει ευχάριστο άρωμα και σύνθεση που σέβεται το τριχωτό της κεφαλής με κρεμώδη υφή που δεν τρέχει, για εύκολη εφαρμογή.

 

Ενεργά συστατικά:

ΈΛΑΙΟ ΆΡΓΚΑΝ
Θρέψη & Επανόρθωση

Το έλαιο argan είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που ενισχύουν τη δομή της τρίχας, επανορθώνουν τις φθορές και αυξάνουν την ανθεκτικότητά της. Το έλαιο argan περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά χαρίζοντάς τους μοναδική απαλότητα και λάμψη.

ΑΒΟΚΑΝΤΟ
Θρέψη & Επανόρθωση

Το λάδι αβοκάντο έχει ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά λόγω της περιεκτικότητάς του σε μονοακόρεστα λιπαρά, πρωτεΐνες, χαλκό, φολικό οξύ, μαγνήσιο και μέταλλα που ενισχύουν τα δομικά στοιχεία των μαλλιών, ενώ βοηθάει να επανέλθει η τρίχα στην αρχική της μορφή μετά την διαδικασία της βαφής. Η σύνθεση του εμπεριέχει επίσης σύμπλεγμα βιταμινών Ε και Β.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΕΛΙΑΣ
Θρέψη & Αναζωογόνηση

Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να θρέψει, να τονώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα και τα μαλλιά, ενώ προστατεύει από το σπάσιμο και την ψαλίδα.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΕΛΙΟΥ
Ενυδάτωση & Απαλότητα

Το μέλι είναι εξαιρετικά πλούσιο σε σάκχαρα και βιταμίνες και είναι γνωστό για την ενυδατική δράση που προσφέρει τόσο στο μήκος των μαλλιών όσο και στο τριχωτό της κεφαλής. Τα ενυδατωμένα μαλλιά είναι πιο απαλά, πιο υγιή και αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο το χρώμα τους.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
Εντατική Ενυδάτωση

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό μόριο που βρίσκεται στο δέρμα και στα μαλλιά μα;. Λειτουργεί σαν μαγνήτης που μπορεί να προσελκύσει και να κρατήσει πάνω από 1000 φορέ το βάρος του σε υγρασία. Παρέχει έντονη ενυδάτωση αποκαθιστώντας τα επίπεδα υγρασίας  στο δέρμα και τα μαλλιά.

 

ΧΩΡΙΣ :

PPD (Το PPD (Para-phenylenediamine) είναι η κυριότερη χρωμοφόρα βάση που χρησιμοποιείται στις βαφές μαλλιών και αποτελεί τη Νο 1 αιτία αλλεργιών και ανεπιθύμητων δράσεων. )

ΑΜΜΩΝΙΑ (Αλκαλικό μέσο, που χρησιμοποιείται για να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας και να εισχωρήσει η βαφή. Μπορεί να επιβαρύνει το αναπνευστικό σύστημα.)

RESORCINOL (Στις βαφές, η ρεσορκινόλη δρα σε συνδυασμό με άλλα χρωμοφόρα της φόρμουλας διότι προσφέρει ειδικές αποχρώσεις. Ενοχοποιείται με διαφορές ανεπιθύμητες δράσεις.)

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ (Ευαισθητοποιεί την τρίχα και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο τριχωτό της κεφαλής.)

PARABENS (Συντηρητικά που χρησιμοποιούνται ευρέως στα καλλυντικά προϊόντα και υπόκεινται σε αμφισβήτηση σχετικά με την ασφάλειά τους.)

PROPYLENE GLYCOL (Η προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά προϊόντα ως υγραντικό και μαλακτικό. Ενοχοποιείται με περιπτώσεις ανεπιθύμητων δράσεων στο δέρμα και αλλεργιών.)

SLS – Sodium Lauryl Sulphate (Επιθετικό καθαριστικό που χρησιμοποιείται για τις ιδιότητες αφρισμού και γαλακτωματοποίησης. Σχετίζεται συχνά με ερεθισμό.)

MINERAL OIL (Χρησιμοποιείται ως μαλακτικό του δέρματος και των μαλλιών. Εξαιρετικά εξευγενισμένο ορυκτέλαιο πετρελαίου που περνάει από μια εντατική χημική επεξεργασία. Δεν είναι φιλικό προς το περιβάλλον.)

SILICONE (Οι σιλικόνες είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα συνθετικά συστατικά στη φροντίδα των μαλλιών, επειδή χαρίζουν μεταξένια και λαμπερά μαλλιά. Προέρχονται από διοξείδιο του πυριτίου, και υφίστανται εκτεταμένη χημική επεξεργασία και έτσι δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την πιθανή δυνατότητα τους να συσσωρεύονται στο περιβάλλον με την πάροδο του χρόνου.)

ΑΡΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ (Η σειρά My Color Elixir δεν περιέχει κανένα από τα 26 ταυτοποιημένα αλλεργιογόνα.)