Lunqa 30 κάψουλες

Lunqa 30 κάψουλες
Προβολές: 1760 Κωδικός Προϊόντος: 1152
Διαθεσιμότητα: 7
49,00€
Ποσότητα: Καλαθι

Ενεργά συστατικά

Ανά ημερήσια δόση

 (1 κάψουλα)

Λουτεολίνη

150 mg

Κουαρσετίνη

100 mg

Χαμομήλι ξ.ε.

Εκ των οποίων Απιγενίνη

160 mg

1.92 mg

Συστατικά: λουτεολίνη, κουαρσετίνη, χαμομήλι, παράγοντας επικάλυψης: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη. Παράγοντες αντισυσσωμάτωσης: διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο. Ζελατίνη τροφίμων.

Το Lunqa είναι ένα συμπλήρωμα δαιτροφής με βάση Λουτεολίνη, Κουαρσετίνη και Απιγενίνη από φυσικές πηγές. Αυτές οι ουσίες ανήκουν στα φλαβονοειδή, βρίσκονται σε πάρα πολλές φυσικές τροφές και παρουσιάζουν έντονες φαρμακολογικές ιδιότηερς.

Χρήσιμο σε αυτοάνοσα νοσήματα, χρόνιες φλεγμονώδεις & νευρολογικές παθήσεις.

Ελεύθερο γλουτένης, λακτόζης, γλυκόζης και φρουκτόζης.

Κατάλληλο για vegan.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας και δεν πρέπει να αντικαθιστούν γεύματα. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.