Λιποσωμιακή βοσγουέλλια, κουρκουμίνη & υδροξυτυροσόλη 240 ml

New -10% Out Of Stock Λιποσωμιακή βοσγουέλλια, κουρκουμίνη & υδροξυτυροσόλη 240 ml
Προβολές: 171 Κωδικός Προϊόντος: 1160
Διαθεσιμότητα: Out Of Stock
59,50€ 53,55€
Ποσότητα: Καλαθι

Λιποσωμιακή Βουεσγέλια, Κουρκουμίνη και Υδροξυτυροσόλη

Κουρκουμίνη και Βοσγουέλια στην πιο απορροφήσιμη μορφή τους. Το καλύτερης ποιότητας λιποσωμιακό συμπλήρωμα διατροφής με κουρκουμίνη και βοσγουέλια που υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά.

  • Νέας τάξεως βιο-διαθέσιμα συμπληρώματα
  • Τεχνολογία νανοσωματιδίων που εξασφαλίζουν πολύ μεγαλύτερη απορρόφηση
  • Κουρκουμίνη ενισχυμένη με το σύμπλεγμα C3 για αυξημένη αποτελεσματικότητα
  • Βοηθά στη μείωση της συστηματικής φλεγμονής

Η κουρκουμίνη ανήκει σε μια ομάδα φυτικών ενώσεων γνωστών ως κουρκουμινοειδή και είναι η κύρια δραστική ένωση στον κουρκουμά. Η πλειοψηφία των μελετών που εξετάζουν τα οφέλη της κουρκουμίνης για την υγεία σχετίζονται με τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της και επίσης στον τομέα της νευρολογικής υγείας. Η κουρκουμίνη έχει αποδειχθεί ότι είναι αναστολέας της COX-2 (Cyclooxygenase-2).

Η βοσγουέλλια ή ινδικό λιβάνι, είναι ένα φυτικό εκχύλισμα ρητίνης από το δέντρο βοσγουέλλια, το οποίο χρησιμοποιείται στην φυσική ιατρική εδώ και αιώνες.
Οι μελετημένες αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις της φαίνεται να μπορούν να βοηθήσουν σε καταστάσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

Η υδροξυτυροσόλη βρίσκεται κυρίως στις ελιές, τα φύλλα ελιάς και το ελαιόλαδο. Οι πολυφαινόλες του ελαιολάδου συμβάλλουν στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες.

Συνήθης χρήση: 5 ml ημερησίως. Μπορεί να διαλυθεί σε νερό ή χυμό αλλά όχι σε ζεστά ροφήματα. Ανακαινίστε καλά πριν κάθε χρήση.

Τα 5 ml περιέχουν 100 mg μίγμα κουρκουμίνης (95% κουρκουμινοειδή), βοσγουέλλιας και υδροξυτυροσόλη .

  • Χωρίς γλουτένη, μαγιά, καλαμπόκι, ρύζι, εσπεριδοειδή
  • Για χορτοφάγους και vegan

Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 3 μηνών. Περιέχει ίχνη οινοπνεύματος.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας και δεν πρέπει να αντικαθιστούν γεύματα. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνισταμένης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Πριν ανοιχθεί να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C).