MSM GC 120 ταμπλέτες

MSM GC 120 ταμπλέτες
Προβολές: 1414 Κωδικός Προϊόντος: 1144
Διαθεσιμότητα: 18
53,20€
Ποσότητα: Καλαθι

 

Ενεργά συστατικά

Ανά ημερήσια δόση

 (2 – 4 ταμπλέτες)

MSM (Μεθυλοσουλφονυλμεθάνιο, OptiMSM®)

800 – 1.600 mg

Γλυκοζαμίνη HCL (GlucosaGreen®) –

αντιστοιχεί σε 417 - 834 mg στοιχειακής γλυκοζαμίνης

500 – 1.000 mg

Θειική χονδροϊτίνη (ChondroPure®)

450 – 900 mg

Ασκορβικό ασβέστιο με μεταβολίτες βιταμίνης C (Ester-C®)

εκ των οποίων βιταμίνη C

160 - 320 mg

120 - 240 mg

Συστατικά: Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM), υδροχλωρική γλυκοζαμίνη (φυτική πηγή), θειική χονδροϊτίνη (από χόνδρο βοοειδών), διογκωτικοί παράγοντες (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη [γέλη κυτταρίνης], κόμμι κυτταρίνης), ασκορβικό ασβέστιο, υαλωτικοί παράγοντες (υδρογλυκερολόζη, υδροξαλυλοκυτταρίνη, υδροξυλερουλόζη, υδροξυλερουλόζη), κερί καρναούμπα), συμπύκνωμα ρυζιού (Oryza sativa).

Το MSM-GC της εταιρείας Vitals περιέχει συστατικά υψηλής ποιότητας: MSM (OptiMSM®), γλυκοζαμίνη (Glucosagreen®), χονδροϊτίνη (ChondroPure®) και βιταμίνη C (Ester-C®).

Το MSM είναι συντομογραφία για το μεθυλσουλφονυλομεθάνιο, γνωστό και ως οργανικά συνδεδεμένο θείο. Η σημασία του MSM για τη ζωή στη γη είναι μεγάλη και ειδικά για την υγεία των οστών.

Αν και το MSM είναι μια φυσική ουσία, δεν θα ήταν πρακτικό να το αποκτήσετε φυσικά. Θα έπρεπε να κοπούν αμέτρητα δέντρα και αυτό δεν θα ήταν επιθυμητό. Σήμερα, DMSO, νερό και υπεροξείδιο του υδρογόνου χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες. Το DMSO στη συνέχεια μετατρέπεται σε MSM μέσω μιας περίπλοκης διαδικασίας. Είναι πολύ σημαντικό η διαδικασία παραγωγής που χρησιμοποιείται να οδηγεί σε ένα καθαρό τελικό προϊόν. Και δυστυχώς, αυτό δεν φαίνεται να προκύπτει φυσικά όταν πρόκειται για παραγωγή MSM. Η ακριβή διαδικασία απόσταξης, η οποία απομακρύνει αποτελεσματικά τυχόν ακαθαρσίες στις πρώτες ύλες, είναι απολύτως προτιμότερη από τη συχνά χρησιμοποιούμενη (πολύ φθηνότερη) διαδικασία κρυστάλλωσης.

Η ποιότητα του OptiMSM®

Η εταιρεία Vitals χρησιμοποιεί μόνο MSM από την εταιρεία Bergstrom Nutrition (OptiMSM®). Η Bergstrom έχει επενδύσει στην έρευνα για την ανάπτυξη, τη βελτίωση, την κατασκευή, τη χρήση και την ασφάλεια του OptiMSM® εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή είναι μια συνεχής διαδικασία όπου η υψηλότερη ποιότητα είναι το σημείο αναφοράς. Για παράδειγμα, για την παραγωγή χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα υλικά και πρώτες ύλες. Επιπλέον, η Bergstrom χρησιμοποιεί μια μοναδική διαδικασία πολλαπλής απόσταξης που θεωρείται ανώτερη στον κλάδο. Η παραγωγή πραγματοποιείται σε ένα μόνο μέρος, στη Βόρεια Αμερική. Η μονάδα παραγωγής χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παραγωγή MSM. Μετά από κάθε στάδιο κατασκευής, πραγματοποιούνται δοκιμές από ανεξάρτητο εργαστήριο. Με αυτόν τον τρόπο, η ποιότητα είναι εγγυημένη σε όλη τη διαδικασία κατασκευής και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα πολύ υψηλής ποιότητας προϊόν MSM, δηλαδή το OptiMSM®. Επομένως, το OptiMSM® έχει αποδειχθεί το πιο αγνό προϊόν σε όλες τις συγκριτικές δοκιμές.

Συνεργικότητα των συστατικών

Η γλυκοζαμίνη είναι, μεταξύ άλλων, ο πρόδρομος των διαφόρων μακρομορίων όπως οι γλυκοζαμινογλυκάνες, οι πρωτεογλυκάνες, το υαλουρονικό οξύ, τα γλυκολιπίδια και οι γλυκοπρωτεΐνες. Η γλυκοζαμίνη σε αυτό το προϊόν είναι άριστης ποιότητας και προέρχεται από φυτική πηγή (καλαμπόκι) και όχι από οστρακοειδή. Το MSM-GC είναι επομένως απαλλαγμένο από κοινά αλλεργιογόνα. Η χονδροϊτίνη (ως θειική χονδροϊτίνη) είναι συστατικό των γλυκοζαμινογλυκανών. Η βιταμίνη C απαιτείται ως συνένζυμο για τρία διαφορετικά ένζυμα που εμπλέκονται στο σχηματισμό του κολλαγόνου (το πιο κοινό δομικό υλικό στο ανθρώπινο σώμα). Ο φυσιολογικός σχηματισμός κολλαγόνου είναι σημαντικός για τον την υγεία των χόνδρων.

Ελεύθερο γλουτένης, λακτόζης, σόγιας.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας και δεν πρέπει να αντικαθιστούν γεύματα. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνισταμένης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.