Omega Krilli 60 softgel

-10% Omega Krilli 60 softgel
Προβολές: 2574 Κωδικός Προϊόντος: 1095
Διαθεσιμότητα: 7
35,40€ 31,85€
Ποσότητα: Καλαθι
  • Το λάδι Krill είναι μια βιώσιμη πηγή φυσικών ω-3 λιπαρών οξέων με πολύ υψηλή βιοδιαθεσιμότητα. Τα δεσμευμένα με φωσφολιπίδια ωμέγα-3 λιπαρά οξέα σε λάδι κριλ είναι καλύτερα ενσωματωμένα στην κυτταρική μεμβράνη από ό, τι τα δεσμευμένα με τριγλυκερίδια ωμέγα-3s από ιχθυέλαιο.    
  • Το έλαιο Krill περιέχει φυσικά χολίνη, η οποία συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό λιπιδίων και ομοκυστεΐνης και στη διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας.    
  • Το έλαιο Krill περιέχει ασταξανθίνη, η οποία βρίσκεται σχεδόν αποκλειστικά σε εστεροποιημένη μορφή. Είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και δίνει στο λάδι το κόκκινο χρώμα του.    
  • Οι καταναλωτές που έχουν αλλεργία στα ψάρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάψουλες λάδι krill ως πηγή λιπαρών οξέων ωμέγα-3. Οι κάψουλες δεν προκαλούν δυσάρεστες ψαριές βόμβες ή έχουν κακή γεύση.    
  • Οι κάψουλες Vitamar Krilli περιέχουν το πετρέλαιο Superba ™ Boost krill από κριλ της Ανταρκτικής (Euphausia superba) που συλλέγεται από τα καθαρά νερά των υδάτων της Ανταρκτικής του Νότιου Ωκεανού. Η νορβηγική Aker BioMarine ελέγχει την οικολογική συγκομιδή krill και τη μέθοδο παραγωγής του κριλ λάδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μίας υγιεινής διατροφής και δεν πρέπεινα αντικαθιστούν γεύματα.
Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.