SPIRU-TEIN WHEY Vanilla

SPIRU-TEIN WHEY Vanilla
Προβολές: 8097 Κωδικός Προϊόντος: 272
Διαθεσιμότητα: 50
47,80€
Ποσότητα: Καλαθι

Το Spiru-tein Whey  αποτελεί ένα ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για αθλητές και αθλούμενους,για άτομα που έχουν υιοθετήσει ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής και ,γενικά, για όσους αναζητούν ένα φυσικό γεύμα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη για άμεση ενέργεια και ζωντάνια. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως υποκατάστατο γεύματος για τον έλεγχο του σωματικού βάρους.


Η πρωτεΐνη τυρογάλακτος αποτελεί μία πλήρη πρωτεΐνη,καθώς περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα,που δεν μπορεί να συνθέσει ο οργανισμός. Διαθέτει την υψηλότερη φυσική αναλογία αμινοξέων διακλαδισμένης αλύσου, τα οποία είναι πολύ σημαντικά κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση. Πειράματα έδειξαν οτι τα αμιοξέα αυτά μεταβολίζονται ταχύτερα,όταν αυξάνονται τα επίπεδα οξείδωσης,όπως συμβαίνει κατά την προπόνηση και την άσκηση.Επιπλέον,πολλά από τα αμινοξέα
διακλαδισμένης αλύσου,όπως η λευκίνη,η ισολευκίνη και η βαλίνη,μεταβολίζονται σχεδόν εξ'ολοκλήρου στους μύες,πράγμα πολύ σημαντικό για τους αθλητές,καθώς συμμετάσχουν στην πρωτεϊνική σύνθεση και συμβάλουν στην ανάπλαση και ανάπτυξη των μυών και τη γρηγορότερη αποκατάσταση των μυικών τραυματισμών μετά από έντονη άσκηση.

Ωστόσο,η πρωτεΐνη τυρογάλακτος δεν είναι πολύτιμη μόνο για τους αθλητές.Αποτελεί μία ιδιαίτερα εύπεπτη πρωτεΐνη,υψηλής βιολογικής αξίας,εύκολα αφομοιώσιμη με σημαντικά οφέλη για την υγεία.Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και χαρίζει ενέργεια και δύναμη,ενώ παράλληλα αυξάνει τα επίπεδα της γλουταθειόνης, ενός ισχυρου αντιοξειδωτικού του ανθρώπινου οργανισμού. Έρευνες έδειξαν ότι τα πεπτίδια της πρωτεΐνης τυρογάλακτος υποστηρίζουν την υγεία του γαστρεντερικού συστήματος και συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία του ήπατος. Επιπλέον,τα γλυκομακροπεπτίδια που υπάρχουν στο τυρόγαλα διεγείρουν την έκκριση της χολοκυστοκίνης (ορμόνη που αυξάνει τον κορεσμό μετά το γεύμα με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε πλήρεις),ενώ εμποδίζουν τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων και το σχηματισμό της πέτρας στα δόντια.

Σε δίαιτες χαμηλής θερμιδικής αξίας,η πρωτεΐνη τυρογάλακτος μπορεί να διατηρήσει τα επίπεδα του αζώτου στον οργανισμό σε φυσιολογικές τιμές,όταν αποτελεί τη μοναδική διατροφική πηγή πρωτεΐνης.


Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μίας υγιεινής διατροφής και δεν πρέπει
να αντικαθιστούν γεύματα.
Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.