Slimmix Super Detox 500 ml

Slimmix Super Detox 500 ml
Προβολές: 3813 Κωδικός Προϊόντος: 868
Διαθεσιμότητα: 47
31,30€
2 ή περισσότερο 28,00€
Ποσότητα: Καλαθι

Το Slimmix Super Detox ενδείκνυται για αποτοξίνωση του οργανισμού, διατήρηση σωματικού βάρους, ενίσχυση ήπατος, ενίσχυση μεταβολισμού και αποτοξίνωση του εντέρου.

  • Υποστηρίζει την αποτοξίνωση του μεταβολισμού.
  •   Εξουδετερώνει τις τοξίνες και υποστηρίζει την διατήρηση του σωματικού βάρους.
  •   Γενική ευεξία και ζωτικότητα για όλο το σώμα.

Φυσιολογικές επιδράσεις

  • To συμπλήρωμα διατροφής, σε υγρή μορφή, Slimmix Super Detox , υποστηρίζει τις φυσιολογικές αποτοξινωτικές λειτουργίες του οργανισμού. Το προϊόν περιέχει ένα συνεργικό συνδυασμό βοτάνων, φυτών καθώς και μαγνήσιο και Βιταμίνη Β5.
  •  Η άριστη μεταβολική αποτοξίνωση βοηθάει το σώμα να αυτοκαθαρθεί από επιβλαβής ουσίες πριν αυτές συσσωρευτούν στους ιστούς και προκαλέσουν προβλήματα υγείας . Δυστυχώς, παράγοντες όπως η υπερβολική τοξικότητα, γενετική προδιάθεση και ανεπαρκή επίπεδα βασικών θρεπτικών συστατικών μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην διαδικασία. Καθαρίζοντας συσσωρευμένες τοξίνες από το σώμα με ασφαλή, φυσιολογικό και αποτελεσματικό τρόπο, μπορεί να φέρει ως αποτέλεσμα καινούργια ποσά δύναμης και ζωτικότητας στον οργανισμό. Το Slimmix SuperDetox υποβοηθά την φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης του σώματος με τα ενεργά συστατικά του.
  • Tο Slimmix SuperDetox περιέχει ένα ευρύ φάσμα βοτάνων με καθαιρτικές ιδιότητες, όπως  Bladderwrack (εκχύλισμα φυκιών), Meadowsweet (Σπειραία) και Wild pansy (Άγριος πανσές). Όλα τα συστατικά είναι ευεργετικά για την υποστήριξη της υγείας του συκωτιού και των νεφρών καθώς και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, όπως το πράσινο τσάι.
  • Το προϊόν περιέχει επίσης Βιταμίνη Β5 και Μαγνήσιο, που συνεισφέρουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενεργειακής απόδοσης και προάγουν γενική ευεξία.  Η Ινουλίνη είναι μία διατροφική ίνα που αυξάνει την φυσιολογική ποσότητα των ωφέλιμων βακτηρίων του εντέρου. Βοηθά το σώμα να εξαλείψει τα αποθηκευμένα απόβλητα απορροφώντας η ίδια νερό και μεταβολικά απόβλητα από τo εντερικό σύστημα.

Μόλις ανοιχθεί, το προϊόν διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 1 μηνός από το άνοιγμα του.

Χωρίς λακτόζη, μαγιά ή γλουτένη.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μίας υγιεινής διατροφής και δεν πρέπει
να αντικαθιστούν γεύματα.
Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.