Κατηγορίες Προϊόντων

Αίσθημα κούρασης και εξάντλησης στην εγκυμοσύνη και τον θηλασμό;

Weleda Ελιξίριο ή Χυμός με ιπποφαές και Ελιξίριο με προύμνη – δυναμώνουν και τονώνουν τον οργανισμό.

 

ΧΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΙΠΠΟΦΑΟΥΣ

Βιτ. C- Ενίσχυση του ανοσοποιητικού

 

Εκχύλισμα από ώριμους καρπούς του θάμνου ιπποφαούς-βιοδυναμικής καλλιέργειας, που θεωρείται πλούσια πηγή φυσικής βιταμίνης C καθώς και αντιοξειδωτικών (Β-καροτίνη, φλαβονοειδή και βιταμίνης Ε). Δρά κατά των ελεύθερων ριζών, ενισχύοντας την φυσική άμυνα του οργανισμού.

 

Αποτελεί σύμμαχος του οργανισμού σε δύσκολες συνθήκες, όπως το κρυολόγημα, η αδυναμία, το άγχος και η ανορεξία. Κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος κατά την διάρκεια της άνοιξης και του χειμώνα.

Συνιστάται ως κατάλληλο δυναμωτικό σε περίοδο δίαιτας, διατροφής όπως επίσης και σε περιόδους ανάρρωσης από διάφορες ασθένειες, ιώσεις και γρίπη.

Ιδανικό τονωτικό ρόφημα για αθλητές, μαθητές, καπνιστές αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, δρά κατά της πρόωρης γήρανσης διασφαλίζοντας παράλληλα την καλή υγεία του δέρματος.

 

ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΠΡΟΥΜΝΗΣ

Τόνωση, ενέργεια και δύναμη

 

Η προύμνη σε συνδυασμό με τον φυσικό χυμό λεμονιού βοηθά τον οργανισμό σας αποτελεσματικά σε καταστάσεις άγχους (περίοδος εξετάσεων, έντονη καθημερινότητα), κόπωσης, εξάντλησης και ανάρρωσης από αρρώστιες, γρίπη και ιώσεις. Χαρίζει ενέργεια και δύναμη, αναζωογονώντας τον οργανισμό με τον πιο φυσικό τρόπο.

 

 

Ιδανικό προϊόν για την απαιτητική καθημερινότητα και κατάλληλο δυναμωτικό κατά την διάρκεια διατροφής ή δίαιτας.

Σημαντικό βοήθημα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Σε συνδυασμό με τον χυμό από ιπποφαές βοηθά σε περιπτώσεις έλλειψης σιδήρου (σύνηθες φαινόμενο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης) με σκοπό την καλύτερη απορρόφησή του από τον οργανισμό.

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ:

 

Μία κουταλιά της σούπας 2-3 φορές την ημέρα αραιωμένη σε νερό, τσάι, γιαούρτι ή χυμό για μια περίοδο τουλάχιστον 4-6 βδομάδων. Εναλλακτικά, 3 κουταλιές της σούπας σε ένα μπουκάλι νερό το οποίο μπορείτε να το πίνετε καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μετά το άνοιγμα οι χυμοί διατηρούνται στο ψυγείο έως και 4 βδομάδες ενώ τα ελιξίρια για 3 μήνες.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 

Οι χυμοί και τα ελιξίρια της WELEDA φέρουν επιπρόσθετη βιολογική πιστοποίηση ποιότητας καθώς παρασκευάζονται από πολύτιμα φυτά βιολογικής ή βιοδυναμικής καλλιέργειας.

Είναι απόλυτα ασφαλείς καθώς δεν προκαλούν εθισμό και είναι έτσι κατάλληλοι για κάθε ηλικία, ακόμη και για γυναίκες που διανύουν την περίοδο της εγκυμοσύνης ή της γαλουχίας.

Δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα, χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Οι χυμοί είναι κατάλληλοι για διαβητικούς και όσους βρίσκονται σε περίοδο διατροφής ή δίαιτας καθώς δεν περιέχουν ζάχαρη ή μέλι.

Η συνδυαστική τους χρήση δεν δημιουργεί απολύτως κανένα πρόβλημα!

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.