Κατηγορίες Προϊόντων

Kούραση και βάρος σε γάμπες και πόδια;

Kούραση και βάρος σε γάμπες και πόδια;

 

Την περίοδο αυτή και ιδιαιτέρως όσο προχωράει η εγκυμοσύνη από τον 4-5 μήνα και έπειτα τα πόδια καταπονούνται συχνά, είναι βαριά και πρησμένα. Η συχνή ξεκούραση παίζει σημαντικό ρόλο στην ανακούφιση των παραπάνω συμπτωμάτων. Το μασάζ με μια βούρτσα και τα κρύα ντους ενισχύουν το κυκλοφοριακό. Το τονωτικό gel σώματος κίτρου Weleda και το Venadoron για ξεκούραστα πόδια Weleda, αποτελούν τα φυσικά προϊόντα περιποίησης για τα πόδια της Weleda και προσφέρουν αναζωογόνηση, φρεσκάδα και ξεκούραση.

 

Weleda Venadoron για ξεκούραστα πόδια – αίσθηση ελαφρότητας στα πόδια, φυσικά όμορφα. 

 

Η προσαρμοσμένη σύνθεση από ιχνοστοιχεία και υψηλής ποιότητας φυτικά εκχυλίσματα χαρίζει γρήγορα αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας  στα πόδια, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει τη ροή του αίματος ενισχύοντας την μικροκυκλοφορία. Φυσικά συστατικά όπως η άρνικα, η ρίζα ίριδας, τα φρέσκα αγριοκορόμηλα και το witch hazel, περιποιούνται σε βάθος δέρμα και ιστούς. Με διακριτικό και ευχάριστο άρωμα σε αντίθεση με αντίστοιχα προϊόντα για τις φλέβες, έχει έντονη δράση και απορροφάται γρήγορα.

 

 Πόνος και κράμπες στο στήθος κατά τη γαλουχία;

 Τοποθετήστε το Venadoron ψηλά στο στήθος έως και τη θηλή. Μην κάνετε μασάζ!!!

 

 

Weleda βάλσαμο ποδιών – δροσίζει τα πόδια και δυναμώνει το δέρμα.

 

Το βάλσαμο ποδιών Weleda δεν περιποιείται απλώς τα πόδια, αλλά δυναμώνει ταυτόχρονα και το δέρμα. Επίσης χαρίζει μία ευχάριστη αίσθηση στα πόδια: δεσμεύοντας τον ιδρώτα των ποδιών – αλλά χωρίς να τον εμποδίζει – δημιουργεί ένα περιβάλλον, το οποίο προλαμβάνει τις επιπτώσεις της συσσωρευμένης υγρασίας. Το εκχύλισμα σμύρνας δυναμώνει το δέρμα και το κάνει ανθεκτικότερο στη δημιουργία φουσκαλών. Το εκχύλισμα καλέντουλας έχει αντιφλεγμονώδη επίδραση ενώ το κερί μέλισσας διατηρεί απαλό το καταπονημένο δέρμα.

 

Το γερμανικό περιοδικό Öko-Test αξιολόγησε το βάλσαμο ποδιών Weleda με «πολύ καλά», διότι δεν περιέχει επικίνδυνα συντηρητικά, συνθετικά αρώματα ή αμφιλεγόμενα άλατα αλουμινίου.

 

 

Χαλαρωτικά λουτρά της Weleda, όαση φροντίδας και αναζωογόνησης στο μπάνιο.

Τα απαλά λουτρά δεν κάνουν αφρό ώστε να είναι πολύ ήπια προς το δέρμα.

 

Weleda λουτρά μπάνιου – περιέχουν φυσικά αιθέρια έλαια. Τα αιθέρια έλαια κερδίζονται από τα αρωματικά αποστάγματα των φυτών, όπως π.χ. στο κρεμόλουτρο άγριου τριαντάφυλλου της Weleda.

Το άρωμα των τριαντάφυλλων αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο. Για ένα μόλις κιλό έλαιο τριαντάφυλλου πρέπει να συλλεχθούν περίπου 5.000 κιλά άνθη τριαντάφυλλων με το χέρι. Πάνω από 450 αρωματικά στοιχεία του τριαντάφυλλου μας είναι ήδη γνωστά. Το άρωμα τριαντάφυλλου έχει επιρροή στην ψυχή του ανθρώπου, προσφέροντας χαλάρωση, σαγήνη, αίσθηση ζεστασιάς και εξισορροπητική δράση.

 

Tip:

Κούραση και εξάντληση; Επιλέξτε το δροσιστικό λουτρό ή το κρεμοντούς κίτρου και απολαύστε την αίσθηση αναζωογόνησης, φρεσκάδας και ξεκούρασης στο σώμα σας.

 

 

 

Συμβουλή της μαίας

Μην παραμένετε στο ζεστό νερό πάνω από μισή ώρα, καθώς θα επιβαρυνθεί η ήδη ξηρή επιδερμίδα. Η καλύτερη θερμοκρασία για το κυκλοφορικό βρίσκεται στους 37 – 38 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.