Κατηγορίες Προϊόντων

Έντονος ιδρώτας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

Απαραίτητη είναι η επιλογή ενός αποσμητικού φιλικού προς το δέρμα και χωρίς άλατα αλουμινίου. Ένα φυσικό αποσμητικό είναι ιδιαιτέρως απαραίτητο κατά τη γαλουχία. Διαφορετικά το μωρό  μπορεί να σουφρώνει τη μυτούλα επειδή δεν του αρέσει το γάλα της μαμάς, αφού έχει αλλοιωθεί η γεύση, ή δεν αναγνωρίζει καν το άρωμα της.

 Χωρίς αντιιδρωτικά, όπως π.χ. τα άλατα αλουμινίου που φράζουν τους πόρους, χωρίς φθαλικές ουσίες και χωρίς συνθετικά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά – αυτά είναι τα φυσικά αποσμητικά της Weleda. Κι επειδή δεν φράζουν τους πόρους, ούτε χρειάζονται οποιεσδήποτε άλλες βλαβερές ουσίες, το περιοδικό ÖkoTest τα βαθμολόγησε με «πολύ καλά».

 

 

Αποσμητικά κίτρο, άγριο τριαντάφυλλο και φασκόμηλο της Weleda – με φυσικά αιθέρια έλαια.  Ήπια αποσμητικά τα οποία δεν επηρεάζουν τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας και δεν φράσουν τους πόρους της. Δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα και η αποτελεσματικότητα και η φιλικότητα τους προς το δέρμα είναι δερματολογικά πιστοποιημένη.

 

  1. Αποσμητικό κίτρου

Φροντίδα και αίσθηση δροσιάς (σε σπρέι) για το σώμα, με άρωμα κίτρου και έντονη αντιβακτηριδιακή δράση, που εμποδίζει την εμφάνιση της ανεπιθύμητης κακοσμίας. Δίνει φρεσκάδα στην περιοχή της μασχάλης για αρκετές ώρες, χωρίς να φράσσει τους πόρους του δέρματος

 

  1. Αποσμητικό φασκόμηλου

Φυσικό και διακριτικά αρωματικό αποσμητικό σώματος με πλούσια εκχυλίσματα  φασκόμηλου, δεντρολίβανου και άλλων αιθέριων ελαίων. Το δέρμα αναπνέει και αναζωογονείται, καθώς ελευθερώνεται ευχάριστο άρωμα με έντονη αποσμητική δράση.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.