Κατηγορίες Προϊόντων

Βρεφική και Παιδική σειρά με καλέντουλα

Βρεφική και Παιδική σειρά με καλέντουλα

Καλωσόρισμα στη ζωή με φυσική περιποίηση.

 

 «Η βρεφική και παιδική φροντίδα της Weleda ενισχύει την υγιή ανάπτυξη της τρυφερής επιδερμίδας των μωρών και των παιδιών από την πρώτη ημέρα της ζωής τους- με τα πολυτιμότερα υλικά της φύσης»

Η επιδερμίδα δε λειτουργεί ακόμη απόλυτα ως προστατευτικό στρώμα, γι ‘αυτό το λόγο είναι σημαντικό να της προσφέρουμε προστασία, δίχως όμως να εμποδίσουμε τα ευαίσθητα αισθητήρια της. Αυτό αποτελεί εγγύηση των προσεκτικά επιλεγμένων πρώτων υλών των προϊόντων μας- ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούν πάνω από 70% των μαιών στη Γερμανία τη σειρά Καλέντουλα της Weleda.

 

Η ποιότητα αποτελεί την περιουσία μας.

Αγνά φυτικά έλαια και η υγιής δύναμη πολύτιμων εκχυλισμάτων από φυτά εγγυώνται μια φυσική και απαλή φροντίδα για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Η ιδιαίτερα ήπια βρεφική και παιδική φροντίδα έχει δημιουργηθεί σε στενή συνεργασία με μαίες, γιατρούς και φαρμακοποιούς.

Η καταλληλότητα της για το δέρμα είναι δερματολογικά πιστοποιημένη, ακόμη και σε περίπτωση πολύ ευαίσθητης επιδερμίδας, με τάση για νευροδερματίτιδα.

Τα προϊόντα μας ενισχύουν τη δημιουργία ενός ζεστού μανδύα, ο οποίος περιβάλει το παιδί προστατεύοντας το, ώστε να μπορεί ο μικρός οργανισμός να αναπτυχτεί σωστά. Δεν περιέχουν πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο, καθώς και συνθετικές αρωματικές, χρωστικές και συντηρητικές ουσίες, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος. Ένας ακόμη λόγος γιατί η βρεφική και παιδική φροντίδα της Weleda αποτελεί τη νούμερο 1 σύσταση των μαιών στη  Γερμανία.

Φυσικά συστατικά προστατεύουν από υγρασία και βακτήρια , δίχως να επηρεάζουν την αναπνοή του δέρματος.

Το ευαίσθητο δέρμα του μωρού μπορεί να παρουσιάσει γρήγορα ερεθισμούς, ερυθρότητα ή σύγκαμα στην περιοχή της πάνας. Υγρασία και ζέστη ενισχύουν την ανάπτυξη μικροβίων, τα οποία ερεθίζουν την απαλή επιδερμίδα. Ιδιαίτερα όταν εμφανίζονται τα πρώτα δοντάκια του μωρού, το δέρμα στην περιοχή της πάνας είναι συχνά αρκετά ευαίσθητο. Για το λόγο αυτό είναι καλό να του προσφέρουμε την υποστήριξη που χρειάζεται. Εκχυλίσματα από χαμομήλι και καλέντουλα επιδρούν κατευναστικά και καταπραϋντικά, επιλεγμένα φυτικά έλαια ενισχύουν συγχρόνως την υγιή ανάπτυξη της επιδερμίδας.

 

Απαλός καθαρισμός. Από την κορφή ως τα νύχια.

Στο νερό, κυριολεκτικά τυλιγμένο στη ζεστασιά του μπάνιου, το μωρό νιώθει ασφάλεια, διότι του θυμίζει τη θαλπωρή της κοιλιάς της μητέρας.

Τα φυσικά εκχυλίσματα φυτών που περιέχονται στη σειρά περιποίησης με καλέντουλα της Weleda, υποστηρίζουν την καταπραϋντική και εξισορροπητική δράση του νερού.

 

Ένα τρυφερό χάδι στην επιδερμίδα.

Μέσω της αφής το μωρό ξεκινά να γνωρίσει τον κόσμο και μαθαίνει κάτι και για το ίδιο με κάθε άγγιγμα στο δερματάκι του. Το τρυφερό αίσθημα της επαφής είναι σημαντικό, καθώς ενισχύει την αυτοπεποίθηση του παιδιού. Ένα απαλό μασάζ βοηθά το παιδί να γνωρίσει το σώμα του και να νιώσει καλά μέσα σε αυτό. Αγνά φυτικά έλαια περιποιούνται και ζεσταίνουν την απαλή επιδερμίδα, ενώ υποστηρίζουν παράλληλα την υγιή της ανάπτυξη.

 

Η εγγύηση μας

Τα προϊόντα για μωρά και για παιδιά της Weleda, υποβάλλονται σε λεπτομερείς δερματολογικές έρευνες και ελέγχονται για την αποτελεσματικότητα τους και για τη φιλικότητα τους προς το δέρμα.

 

Σίγουρη προστασία. Ότι καιρό κι αν κάνει.

 

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο παίζοντας. Όσο υγιές και συναρπαστικό είναι για αυτά να νιώσουν τον άνεμο, τη ζέστη του καλοκαιρινού ήλιου ή  ένα ελαφρύ αεράκι, τόσο πιο επιτακτική γίνεται η ανάγκη για σίγουρη προστασία από τον ήλιο και το κρύο. Η βρεφική και παιδική φροντίδα της Weleda προστατεύει αποτελεσματικά από εξωτερικούς παράγοντες και διατηρεί την φυσική ισορροπία της επιδερμίδας.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού με απόλυτα φυσικό τρόπο. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για το μα..
19,70€
Το αφρόλουτρο έχει δημιουργηθεί μετά από θεραπευτική προσέγγιση και περιποιείται, ηρεμεί και υποστηρ..
15,35€
Εντατική περιποίηση και ενυδάτωση. Προστατεύει, ενυδατώνει και περιποιείται την ευαίσθητη βρεφική..
17,85€
Η πλούσια κρέμα περιποίησης προστατεύει το δέρμα με φυτικά έλαια υψηλής ποιότητας και αγνό μελισσοκέ..
9,90€
Το πλούσιο αυτό βάλσαμο προστατεύει σίγουρα την ευπαθή επιδερμίδα του προσώπου από το κρύο, τον άνεμ..
10,85€
Προλαμβάνει το σύγκαμα και περιποιείται αποτελεσματικά την ερυθρότητα. Επιλεγμένα φυσικά συστατικ..
10,45€
Η περιποιητική αυτή κρέμα προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου του μωρού. Πολύτιμα φ..
12,85€
Το ήπιο κρεμόλουτρο καλέντουλας καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα ενώ την περιποιείται. Σησαμέλαιο α..
18,85€
Καθαρίζει το δέρμα και τα μαλλιά του μωρού σας με ιδιαίτερη προσοχή, χάρη στα ήπια και φυσικά συστατ..
14,45€