Κατηγορίες Προϊόντων

Γαλακτώματα σώματος

Απαλό και υγιές δέρμα με τη βοήθεια δραστικών φυσικών ουσιών:

Όλες οι λοσιόν σώματος Weleda περιέχουν φυτικά έλαια. Σε αντίθεση με τα ορυκτέλαια, όπως π.χ. το παραφινέλαιο, το οποίο υπάρχει στις περισσότερες κοινές λοσιόν, τα φυτικά έλαια δεν δημιουργούν μανδύα που φράζει το δέρμα. Έτσι, το δέρμα μπορεί να αναπνέει και να ανανεώνεται με φυσικό τρόπο. Για υγιές, όμορφο δέρμα – κάθε μέρα.

Η WELEDA μετά από συνεχείς και πολυετείς έρευνες και μελέτες και με οδηγό την ανθρωποσοφική φιλοσοφία, δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τη φροντίδα του σώματος. Μια πλήρης γκάμα προϊόντων αποτελούμενη από  γαλακτώματα με εκχυλίσματα βοτάνων για κάθε τύπο δέρματος με πολύτιμα φυσικά αιθέρια έλαια, που προστατεύουν ιδανικά από την απώλεια ενυδάτωσης.

 

Καινοτόμες συσκευασίες, νέες συνθέσεις & αγνά βιολογικά συστατικά!

 

Περιποίηση της επιδερμίδας από τη Weleda

Τα γαλακτώματα περιποίησης της Weleda περιέχουν αγνά φυτικά έλαια από σπόρους και φρούτα, που έχουν ωριμάσει κάτω από τον ήλιο, γεμάτα ενέργεια και δραστικά συστατικά. Καθώς είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, απορροφώνται ιδιαιτέρως καλά από το δέρμα και ενισχύουν την αναδόμησή της. Για φυσικά όμορφη επιδερμίδα.

  Τα νέα γαλακτώματα σώματος της Weleda εμπνέουν έντονα τόσο τις αισθήσεις όσο και το δέρμα.

   Τα γαλακτώματα σώματος της Weleda διαφέρουν από άλλα γαλακτώματα σώματος καθώς η σύνθεση τους βασίζεται σε μια ειδική σύνθεση αγνών φυσικών ελαίων.

   Κάθε γαλάκτωμα σώματος της Weleda δημιουργεί μια μακροχρόνια φροντίδα της επιδερμίδας καθώς υποστηρίζει τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος ενώ παράλληλα εμπνέει τις αισθήσεις.

   Νέες καινοτόμες συσκευασίες για τέλεια προστασία του προϊόντος και επίτευξη υπολειμματικής κένωσης 97%

 Η Weleda αναγνωρίζει και υποστηρίζει την αρμονική σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και την φύση.

Επιλέξτε τη λοσιόν σώματος που σας ταιριάζει σύμφωνα με τις ιδιαίτερες τάσεις της επιδερμίδας σας και τις προσωπικές σας ανάγκες περιποίησης:

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Νέα Σύνθεση- Απαιτητική επιδερμίδα Για αισθητά πιο σφιχτή επιδερμίδα Το αναζωογονητικό γαλάκτω..
22,90€
Νέα Σύνθεση- Ξηρή επιδερμίδα Για υγιή επιδερμίδα, ορατά τονωμένη Το πλούσιο γαλάκτωμα περιποίη..
19,90€
Νέα Σύνθεση- Κανονική έως ξηρή επιδερμίδα Για επιδερμίδα βελούδινα όμορφη Τονώνει τη διαδικασί..
19,90€
Κανονική Επιδερμίδα Για όλη την οικογένεια-ιδανικό και ως after sun Προσφέρει αίσθηση δροσιάς ..
13,95€