Κατηγορίες Προϊόντων

Εντατική περιποίηση προσώπου με Άγριο Τριαντάφυλλο

Περιποίηση προσώπου – για τις πρώτες ρυτίδες

Η προσωπικότητα δεν απεικονίζεται πουθενά τόσο έντονα και ποικίλα όσο στο πρόσωπό σας. Η υγιής ομορφιά προκύπτει όταν η επιδερμίδα είναι ζωντανή, όταν μπορεί να απορροφήσει και να επεξεργαστεί τόσο τις εσωτερικές όσο και τις εξωτερικές «επιθέσεις». Η επιδερμίδα μετά τα 30 εμφανίζει τάσεις ξηρότητας και δημιουργίας λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Για το λόγο αυτό χρειάζεται αναζωογονητική υποστήριξη.

Η περιποίηση προσώπου της Weleda με άγριο τριαντάφυλλο βοηθά το δέρμα να διατηρήσει σε ισορροπία τις διαδικασίες αναδόμησης και αποδόμησης. Πολύτιμα φυσικά συστατικά όπως το έλαιο του άγριου τριαντάφυλλου Rosa Mosqueta υποστηρίζουν τη φυσική ζωντάνια της απαιτητικής επιδερμίδας του προσώπου. Προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας, η περιποίηση προσώπου με άγριο τριαντάφυλλο ενισχύει την αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου για να παραμείνει λεία και απαλή.

Οι κρέμες από άγριο τριαντάφυλλο περιέχουν πολύτιμα φυτικά έλαια, τα οποία απορροφώνται πολύ καλά από την επιδερμίδα ενυδατώνοντας την σε βάθος. Το ντελικάτο λάδι του τριαντάφυλλου Mosqueta και το λάδι νυχτολούλουδου, με μεγάλη περιεκτικότητα σε βασικά λιπαρά οξέα, ενισχύουν την αναδόμηση του προστατευτικού στρώματος των λιπιδίων. Το λάδι από κουκούτσια ροδάκινων που καλύπτει ανάλαφρα σαν μανδύας την επιδερμίδα, σε συνδυασμό με το απαλό λάδι αμυγδάλου διατηρούν τη φυσική ισορροπία της. Παράλληλα, η σύνθεση από σμύρνα και sedum purpureum προλαμβάνει αποτελεσματικά τη γήρανση της επιδερμίδας.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μία επαναστατική αντιρυτιδική κρέμα με ευφρασία (ιατρικώς δοκιμασμένη για την ανακούφιση των ερεθισμ..
26,25€
Βελούδινη απαλότητα με τη φροντίδα σπάνιων εκχυλισμάτων φυτών σε μια πλούσια πλούσια κρέμα που ενυδα..
24,90€
Εντατική φροντίδα προσώπου με μια αντιρυτιδική κρέμα ημέρας, γρήγορης απορρόφησης, πλούσια σε θρεπτι..
24,50€
Αντιγήρανση σε πρόσωπο και λαιμό σε πρώτο πλάνο, με φυτικά ενεργά συστατικά που τρέφουν και αναζωογο..
26,15€
Εντατική περιποίηση του προσώπου με ένα απόλυτα θρεπτικό λάδι σε κάψουλες μίας χρήσης με σύνθεση πλο..
33,70€
Εντατική φροντίδα για την κουρασμένη επιδερμίδα, που βοηθά σημαντικά στην επαναφορά της φυσικής ενυδ..
26,50€