Κατηγορίες Προϊόντων

Δροσιστική φροντίδα προσώπου ΙΡΙΣ

ΤΟ ΟΝΟΜΑ: Δόθηκε από τους Αρχαίους Έλληνες στην θεά που ήταν η αγγελιοφόρος των θεών στους ανθρώπους.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ: Το ουράνιο τόξο. Όπως το ουράνιο τόξο έτσι και το φυτό Ίρις συνδυάζει τις φυσικές δυνάμεις του νερού και του φωτός με ένα ασυνήθιστα δυναμικό τρόπο. Είναι ένα φυτό που μπορεί να προσαρμοστεί στην υπερβολική υγρασία ή ξηρασία.

ΤΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ (αγριόκρινο): Κρατά την υγρασία στην επιφάνεια του δέρματος, στην εξωτερική επιδερμική στοιβάδα, δίνοντας ένα άμεσο αίσθημα ενυδάτωσης. Διαθέτει λιπαρά οξέα τα οποία σε αντίθεση με άλλες κρέμες διεισδύουν και θρέφουν τα κατώτερα επιδερμικά κύτταρα τα οποία παράγουν κερατίνη, δίνοντας στο δέρμα ελαστικότητα και μελανίνη, την χρωστική η οποία μας προστατεύει από το φως του ηλίου.

 

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ (εκτός σπό τα υπερ-ευαίσθητα)

 

Ρυθμίζει την υγρασία

Εναρμονίζει τις λειτουργίες του δέρματος

Βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας

Το δέρμα δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό

Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος

Προστατεύει από περιβαντολλογικούς παράγοντες

 

Περιποίηση προσώπου – για κάθε τύπο δέρματος

Η επιδερμίδα διατηρεί τη φυσική της φρεσκάδα όσο βρίσκεται σε ισορροπία. Εάν η επιδερμίδα έχει τάσεις λιπαρότητας, δεν είναι σωστό να απομακρύνουμε από το δέρμα αυτό που έχει σε πλεόνασμα. Οι κρέμες κατά της λιπαρότητας ενεργοποιούν τους σμηγματογόνους αδένες και η τάση λιπαρότητας της επιδερμίδας ενισχύεται. Το δέρμα τώρα χρειάζεται ερεθίσματα για να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες αυτορρύθμισης της λιπαρότητας.

Η ολιστική περιποίηση προσώπου με ίριδα της Weleda περιέχει εκχυλίσματα από τη ρίζα του βιοδυναμικά καλλιεργούμενου φυτού της ίριδας, η οποία διαθέτει τη μοναδική ικανότητα να αποθηκεύει και να ρυθμίζει την υγρασία - όπως και το υγιές δέρμα. Η περιποίηση προσώπου με ίριδα ενισχύει τις ρυθμιστικές ικανότητες της επιδερμίδας, έτσι ώστε να μπορεί να διατηρήσει ή να επαναφέρει τη φυσική ισορροπία της λιπαρότητας και της υγρασίας.

Αγνά φυτικά και ήπια αιθέρια έλαια που η WELEDA έκλεισε στα προϊόντα της σειράς αυτής, περιποιούνται σε βάθος το δέρμα χαρίζοντας ένα διακριτικό ευχάριστο άρωμα.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Φυσική ενυδάτωση από μια ελαφριά, μη λιπαρή κρέμα, που χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδ..
16,85€
Ενυδάτωση και προστασία κάθε μέρα με φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων και τη φροντίδα της ίριδας. Η ελα..
16,85€
Μια πλούσια σε συστατικά κρέμα που δημιουργεί αποθέματα υγρασίας, αναπλάθοντας και αναζωογονώντας τη..
18,50€
 Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης και περιποίησης που χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα, τονώνοντας παράλλη..
22,55€