Κατηγορίες Προϊόντων

Ελιξίρια και χυμοί

Υγεία και ομορφιά εκ των έσω

Ελιξίρια και αγνοί χυμοί Weleda – ο φυσικός και εύγευστος τρόπος για να χαρίσετε στο σώμα σας απαραίτητες βιταμίνες και ζωτικές ουσίες. Τα φυτά που χρησιμοποιούνται εδώ από τη Weleda χαρακτηρίζονται από τον πλούτο τους σε πολύτιμα αναζωογονητικά συστατικά: περιέχουν σε μεγάλο ποσοστό σημαντικές βιταμίνες, οξέα φρούτων, αρώματα, έλαια, ανόργανες ουσίες, ιχνοστοιχεία και άλλα βιοδραστικά στοιχεία.

Οι χυμοί της Weleda χωρίζονται σε δύο κύριες ομάδες: στους αγνούς χυμούς χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης και στα ελιξίρια, τα οποία έχουν συμπυκνωθεί με ακατέργαστη ζάχαρη βιολογικής παραγωγής ή με μέλι και έχουν τη μορφή σιροπιού.

Μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να αραιώσετε τους αγνούς χυμούς και τα ελιξίρια Weleda με νερό ή τσάι ή να τα προσθέσετε π.χ. σε γιαούρτι ή μούσλι. Δεν περιέχουν συνθετικά συντηρητικά, χρώματα, αρώματα και γλυκαντικές ουσίες.

Αποτοξίνωση, τόνωση, ευεξία και υπέροχη γεύση στο στόμα με πλούσια εκχυλίσματα βοτάνων σε ελιξίρια και χυμούς WELEDA, τα οποία ενισχύουν ευχάριστα τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Ιδανικά για όλη την οικογένεια.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ:

 

Μία κουταλιά της σούπας 2-3 φορές την ημέρα αραιωμένη σε νερό, τσάι, γιαούρτι ή χυμό για μια περίοδο τουλάχιστον 4-6 βδομάδων. Εναλλακτικά, 3 κουταλιές της σούπας σε ένα μπουκάλι νερό το οποίο μπορείτε να το πίνετε καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μετά το άνοιγμα οι χυμοί διατηρούνται στο ψυγείο έως και 4 βδομάδες ενώ τα ελιξίρια για 3 μήνες.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 

Οι χυμοί και τα ελιξίρια της WELEDA φέρουν επιπρόσθετη βιολογική πιστοποίηση ποιότητας καθώς παρασκευάζονται από πολύτιμα φυτά βιολογικής ή βιοδυναμικής καλλιέργειας.

Είναι απόλυτα ασφαλείς καθώς δεν προκαλούν εθισμό και είναι έτσι κατάλληλοι για κάθε ηλικία, ακόμη και για γυναίκες που διανύουν την περίοδο της εγκυμοσύνης ή της γαλουχίας.

Δεν περιέχουν τεχνητά αρώματα, χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Οι χυμοί είναι κατάλληλοι για διαβητικούς και όσους βρίσκονται σε περίοδο διατροφής ή δίαιτας καθώς δεν περιέχουν ζάχαρη ή μέλι.