Κατηγορίες Προϊόντων

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Α
  Η βιταμίνη Α συμβάλλει στην ανάπτυξη των οστών, των δοντιών καθώς και στη διαδικασία της αναπαραγωγής ( λειτουργία των όρχεων και ωοθηκών). Απαραίτητη για την ανάπτυξη του εμβρύου, την ανάπτυξη και διαφοροποίηση των ιστών.
  Βοηθάει στην αντιμετώπιση της τυφλότητας κατά τη νύχτα και άλλων οφθαλμικών παθήσεων. Αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού στις μολύνσεις του αναπνευστικού συστήματος, του στόματος, του ουρογεννητικού συστήματος. Απαραίτητη για την υγεία του δέρματος και των μαλλιών.
 Σημείωση: Η βιταμίνη Α μετράται σε IU (Διεθνείς Μονάδες)  και σε mcg ή mg. Ένα mcg αντιστοιχεί σε 3,33 IU. Επομένως 1.000 mcg αντιστοιχούν σε 3.330 IU και 10.000 mcg (10 mg) σε 33.000 IU.
 
ΑΝΤΕΔΕΙΞΕΙΣ - ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
  Υψηλές δόσεις βιταμίνης Α ( συνήθως άνω των 30.000 I.U.) για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι τοξικές και πρέπει να αποφεύγονται, εκτός αν υπάρχει ιατρική παρακολούθηση.
  Οι έγκυες και τα παιδιά θα πρέπει να αποφεύγουν δόσεις βιταμίνης Α άνω των 10.000 I.U. ημερησίως (εκτός αν υπάρχει διαφορετική ιατρική οδηγία).
  Υπενθιμίζουμε ότι τα παραπάνω ισχύουν για τη βιταμίνη Α και όχι για τη βήτα καροτίνη (προβιταμίνη Α), η οποία δεν έχει τοξικότητα.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Vitamin A 90 μαλακές κάψουλες -30%
Περιέχει βιταμίνη Α, από ηπατέλαιο ψαριών ανοιχτής θάλασσας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελ..
13,65€ 9,55€