Κατηγορίες Προϊόντων

Φόρμουλες για ώριμους ενήλικες

Φόρμουλες για ώριμους ενήλικες

   Μελέτες που έχουν λίνει με άτομα μεγαλύτερων ηλικιών (κυρίω ηλικιωμένους, αλλά και μεσήλικες) δείχνουν μεγάλες ελλείψιες σε θρεπτικά στοιχεία, όπως οι βιταμίνες και τα μέταλλα, ενώ ένα ελάχιστο ποσοστό από τα άτομα αυτά προσλαμβάνει αρκετή ποσότητα πρωτειϊνών.

   Οι  ελλείψεις αυτές δεν οφείλονται μόνο σε ακατάλληλη διατροφή, αλλά και στο γεγονός ότι η απορρόφηση και αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών, μέσω του πεπτικού συστήματος και του μεταβολισμού, παρουσιάζεται σημαντικά μειωμένη στις μεγαλύτερες ηλικίες, τη στιγμή, δυστυχώς, που εκτός του πεπτικού, και όλα τα άλλα συστήματα (νευρικό ορμονικό, καρδιαγγειακό, ανοσοποιητικό κλπ) έχουν μειωμένη απόδοση δηλαδή έχουν αυξημένες ανάγκες θρεπτικών συστατικών για την εύρυθμη λειτουργία τους και την αποφυγή εκφυλιστικών παθήσεων και πρόωρων γηρατειών.

  Τα παρακάτω δύο προϊόντα είναι ειδικά μελετημένα ώστε να καλύπτουν κατά τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των ηλικιωμένων αλλά και των νεότερων ατόμων. Όμως και πολλές άλλες φόρμουλες της Nature's Plus, όπως το ULTRA II, το SOURCE OF LIFE, το OXY NECTAR, το COMMANDO 2000, το REGENERATION, δλινουν εξαιρετικά αποτελέσματα και μπορούν , για όποιον επιθυμεί, να χρησιμοποιηθούν παράλληλα ή εναλλακτικά.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Μοναδική φόρμουλα με εύπεπτη, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σόγιας (30%), πλήρη σειρά βιταμινών, μετάλλω..
49,85€