Συχνές ερωτήσεις

Posted by admin 28/08/2018 0 Comment(s) Λιποσωμικά προϊόντα: Πληροφορίες & συχνές ερωτήσεις,
 • Για πόσο καιρό διατηρείται το προϊόν της lipolife® από τη στιγμή που θα το ανοίξω και εφ’ όσον το διατηρήσω σύμφωνα με τις οδηγίες;

Η δοκιμή για τη σταθερότητα έδειξε ότι προϊόν θα έχει πλήρη αποδοτικότητα ακόμα και για έως 12 μήνες εφ’ όσον διατηρηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες.

 

 

 • Εάν ανακατέψω το προϊόν της lipolife® με χυμό ή νερό θα καταστραφούν τα λιποσώματα;

Όχι, αλλά από τη στιγμή της ανάμειξης θα πρέπει να καταναλωθεί άμεσα για να αποφευχθεί η οξείδωση. Η ανάμειξη με καυτό ή ζεστό ρόφημα όμως θα έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των λιποσωμάτων.

 

 • Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή λήψης του προϊόντος της lipolife®;

Για μέγιστη απορρόφηση το προϊόν θα πρέπει να ληφθεί με άδειο στομάχι

 

 • Υπάρχει κίνδυνος υπερβολικής δόσης σε προϊόν της lipolife®;

Όχι αλλά όπως με όλα τα συμπληρώματα διατροφής θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον ιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν λάβετε το προϊόν.

 

 • Όλα τα προϊόντα της Lipolife παρασκευάζονται με μη γενετικά τροποποιημένα (non GMO) υλικά;

Ναι

 

 • Δεν θα έπρεπε τα προϊόντα της lipolife® να συσκευάζονται με μικρές θήκες αλουμινίου για να διατηρείται η σταθερότητα των λιποσωμάτων;

Όχι, οι έρευνες για τη σταθερότητα έδειξαν ότι παρατηρείται αμελητέα οξείδωση ακόμα και μετά από τρεις μήνες επαναλαμβανόμενης έκθεσης. Αυτό οφείλεται στην συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής που υιοθετεί το εργαστήριό της lipolife®.

 

 • Είμαι αλλεργική/ός στη σόγια και παρατήρησα ότι τα προϊόντα της lipolife® περιέχουν λεκιθίνη προερχόμενη από σόγια. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να λάβω προϊόντα της lipolife®;

Η φωσφατιδυλική χολίνη στα προϊόντα προέρχεται από λεκιθίνη σόγιας αλλά στο σημείο της παρασκευής δεν ανιχνεύονται πρωτεΐνες σόγιας στο προϊόν.

Επιπρόσθετα, πολλά από τα προϊόντα της lipolife® παρασκευάζονται πλέον με λεκιθίνη ηλίανθου και φέρουν το σήμα SF (Soy Free).

 

 • Ποιο είναι το περιεχόμενο σε αλκοόλη στα προϊόντα της lipolife®;

Το περιεχόμενο σε αλκοόλη ποικίλει σε όλο το εύρος των προϊόντων με υψηλότερη τιμή το 4% και χαμηλότερη το 0,9%.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος

 

 • Πραγματοποιούνται δοκιμές σε ζώα στα εργαστήρια της lipolife®

Σε καμία περίπτωση. Επιπλέον, η lipolife® κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διατηρεί ένα χώρο εργασίας που να είναι φιλικός προς το περιβάλλον.

 

 • Ποιο είναι το μέγεθος των λιποσωμάτων στα προϊόντα της lipolife®;

Τα λιποσώματα της έχει αποδειχτεί, από ανεξάρτητο εργαστήριο, ότι έχουν διάμετρο 200 nm.

 

 • Είναι τα προϊόντα της lipolife® ελεύθερα γλουτένης (gluten free) ;

Ναι

 

 • Ποια είναι η πηγή βιταμίνης C στα προϊόντα Lipolife® Gold και Apple C;

Η βιταμίνη C στα προϊόντα lipolife® είναι Quali – C Κάλιο και ασκορβικό νάτριο.

 

 • Η βιταμίνη C στα προϊόντα της Lipolife® προέρχεται από τρόφιμα;

Η Lipolife® χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό ασκορβικού Καλίου και Νατρίου στο προϊόν Lipolife® Βιταμίνη C, ο οποίος είναι συνθετικός.

 

Η συνθετική και η τροφική βιταμίνη C είναι χημικά πανομοιότυπες και δεν υπάρχουν γνωστές διαφορές μεταξύ τους στην βιολογική δραστηριότητα. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο ανθρώπινες μελέτες που συγκρίνουν την βιοδιαθεσιμότητα του ασκορβικού οξέος από συνθετικές και φυσικές πηγές. Τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών δεν δείχνουν κάποια σημαντική κλινική διαφορά

 

 • Το προϊόν Lipolife®Q10­ περιέχει ουμπικινόνη ή ουμπικινόλη;

Ένα από τα αναφερόμενα οφέλη της χρήσης ουμπικινόλης σε αντίθεση με την ουμπικινόνη είναι ότι απορροφάται καλύτερα, ειδικά καθώς ο άνθρωπος μεγαλώνει.

 

Ευτυχώς, λόγω της τεχνολογίας λιποσωμικής καψουλοποίησης, η απορρόφηση του Q10 στη μορφή της ουμπικινόνης δεν αποτελεί θέμα και επειδή η ουμπουκινόνη μετατρέπεται σε και από ουμπικινόλη πολλές φορές ανά δευτερόλεπτο εντός των μιτοχονδρίων, είναι το προτιμώμενο συστατικό στο λιποσωμικό CoQ­10.

 

 • Τί βιταμίνη Ε χρησιμοποιείται και από που προέρχεται;

Μία μίξη από άλφα, βήτα, γάμμα και δέλτα τοκοφερολών προστέθονται στην φωσφατιδυλική χολίνη σαν αντιοξειδωτικό στην συγκέντρωση του 0.0001%. Η βιταμίνη E είναι φυσικής προέλευσης από ηλίανθους.

 

 • Τι ποιότητας είναι η MK7 στην D3 / K2;

Η ΜΚ7 του προϊόντος είναι 99% τρανς.

 

 • Όσο αφορά την Αλόη Βέρα που χρησιμοποιείται στην Lipolfe® Gold, ποιο μέρος του φυτού χρησιμοποιείται και γιατί;

Περίπου 0,1 ml συμπυκνωμένου τζελ Aloe Vera (1:10) είναι διαθέσιμο ανά δόση. Ο σκοπός είναι να αυξηθεί η απορρόφηση της βιταμίνης C.

 

 • Γιατί η Lipolife® χρησιμοποιεί σορβικό Κάλιο και πόσο περιέχεται στα προϊόντα;

Το σορβικό Κάλιο είναι ένα άλας του σορβικού οξέος το οποίο βρίσκεται φυσικά σε κάποια φρούτα και μούρα. Χρησιμοποιείται κοινώς ως συντηρητικό τροφίμων για την αναστολή της μούχλας και των μυκήτων.

Τα προϊόντα της Lipolife περιέχουν ελάχιστες ποσότητες σορβικού Καλίου, (0,2%)

 

 • Θα προστεθούν και άλλα προϊόντα στην γκάμα;

Η Lipolife® έχει ως στόχο να αυξάνει την γκάμα της .

 

 • Τί προέλευσης είναι η βιταμίνη K2  στο προϊόν Βιταμίνη D3 / K2 ;

Η βιταμίνη Κ2 προέρχεται από την παραδοσιακή Ιαπωνική ζυμωμένη σόγια. Είναι ένα φυσικό, οργανικό εκχύλισμα και δεν είναι συνθετική.

 

\n\n

 

\n\n