Πρωτεΐνη σόγιας στα προϊόντα της Lipolife

Posted by admin 28/08/2018 0 Comment(s) Λιποσωμικά προϊόντα: Πληροφορίες & συχνές ερωτήσεις,

Τα προϊόντα της Lipolife εμπεριέχουν την αγνότερη φωσφατιδυλική χολίνη η οποία είναι ένα μόριο που προέρχεται από λεκιθίνη.

\n\n

Κάποια προϊόντα της γκάμας εμπεριέχουν φωσφατιδυλική χολίνη που προέρχεται από μη γενετικά τροποποιημένη (non GMO) λεκιθίνη σόγιας ενώ άλλα από τα προϊόντα της γκάμας εμπεριέχουν φωσφατιδυλική χολίνη που προέρχεται από οργανική, μη γενετικά τροποποιημένη (non GMO)  λεκιθίνη ηλίανθου. Για τυχόν διευκρινήσεις, παρακαλώ απευθυνθείτε στον διατροφικό πίνακα του εκάστοτε προϊόντος.

\n\n

Λόγω της παρούσας διαδικασίας παραγωγής, στα προϊόντα στα οποία χρησιμοποιείται φωσφατιδυλική χολίνη προερχόμενη από λεκιθίνη σόγιας, δεν παραμένει καθόλου πρωτεΐνη ή DNA σόγιας. Γι’ αυτό το λόγο άτομα που έχουν ευαισθησία στη σόγια μπορούν να λάβουν τα προϊόντα της Lipolife.

\n\n

Μία δοκιμή σε ένα ανεξάρτητο εργαστήριο αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν ανιχνεύσιμες πρωτεΐνες σόγιας στα προϊόντα της Lipolife που περιέχουν φωσφατιδυλική χολίνη προερχόμενη από λεκιθίνη σόγιας. (Το χαμηλότερο ανιχνεύσιμο όριο που είναι μετρήσιμο είναι 10 μέρη ανά εκατομμύριο και σε κανένα προϊόν δεν καταγράφηκε ανιχνεύσιμη σόγια)

\n\n