Σπιτικά "λιποσώματα" VS λιποσώματα της Lipolfe

Posted by admin 28/08/2018 0 Comment(s) Λιποσωμιακά προϊόντα: Πληροφορίες & συχνές ερωτήσεις,

Υπάρχουν πολλά άρθρα και ιστοσελίδες με συνταγές για την κατασκευή σπιτικών «λιποσωμιακών» προϊόντων με την χρήση υπερηχητικών καθαριστών κοσμημάτων και λεκιθίνης, δυστυχώς όμως δεν είναι τόσο απλό…

  • Για τη δημιουργία λιποσωμάτων απαιτείται υψηλής ποιότητας φωσφατιδιλική χολίνη (PC) (ένα μόριο λεκιθίνης). Τα σπιτικά «λιποσώματα» φτιάχνονται με καθαρή λεκιθίνη που περιέχει πολύ μικρή ποσότητα φωσφατιδιλικής χολίνης. Τα λιποσώματα της Lipolife περιέχουν κατ’ ελάχιστο 200 mg φωσφατιδιλικής χολίνης ανά 5 ml.
  • Προκειμένου να παραχθούν λιποσώματα απαιτείται μια μηχανή που να είναι αρκετά ισχυρή ώστε να μπορεί να παράξει αρκετά μικρά, σε μέγεθος, νανο-σωματίδια για να είναι αποτελεσματικά. Τα σπιτικά «λιποσώματα»  δεν θα παράγουν λιποσώματα τα οποία να είναι αποτελεσματικά, εφόσον πολύ μικρή ποσότητα του θρεπτικού συστατικού έχει πραγματικά καψουλοποιηθεί. Τα λιποσώματα Lipolife έχουν κατανομή μεγέθους σωματιδίων (λιποσώματος) μεταξύ ~ 150 nm και ~ 200 nm.
  • Τα λιποσώματα είναι ασταθή. Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της διαδικασίας. Η Lipolife χρησιμοποιεί σταθεροποιημένα λιποσώματα.
  • Τα λιποσώματα, η βιταμίνη C, η Γλουταθειόνη κλπ, είναι εξαιρετικά ασταθή στην παρουσία οξυγόνου. Η Lipolife κάνει τα αδύνατα δυνατά για να παράγει λιποσώματα σε εγκαταστάσεις ειδικών συνθηκών, χωρίς την παρουσία οξυγόνου.

Τα λιποσωμιακά της Lipolife παράγονται σε Ευρωπαϊκό εργαστήριο που πληρεί τις προδιαγραφές HACCP και με χρήση μόνο Ευρωπαϊκών μη γενετικά τροποποιημένων (non GMO) συστατικών.