Πληροφορίες παράδοσης

Η ΕΥ ΒΙΟΤΙΚΗ τηρεί σειρά προτεραιότητας στις εισερχόμενες παραγγελίες και για την παράδοση τους συνεργάζεται με μεταφορική εταιρεία (courier). Mέχρι την παράδοση και την υπογραφή του σχετικού παραστατικού, τα εμπορεύματα μεταφέρονται χωρίς κίνδυνο για τον πελάτη. Mετά την παραλαβή τους ο πελάτης αναλαμβάνει την ευθύνη για τα προϊόντα που παρέλαβε.


 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ (ανά δέμα βάρους 3 kg) :  

  1. Τοπικές περιοχές : Δωρεάν αντικαταβολή & μεταφορικά 
  2. Αττική : 1,10€ μεταφορικά
  3. Χερσαίοι προορισμοί : 1,50€ μεταφορικά
  4. Νησιωτικοί προορισμοί : 3,60€ μεταφορικά
  5. Δυσπρόσιτοι προορισμοί : Κατόπιν συνεννόησης     
  6. Δέματα αξίας πάνω από 39€: Δωρεάν μεταφορικά

 

  • Σε όλες τις περιοχές πλην των τοπικών περιοχών, σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, θα υπάρχει μία χρέωση 1,10€ για την αντικαταβολή.
  • Όλα τα δέματα μέχρι 3 kg αποστέλονται με courier. Σε περίπτωση που το δέμα ζυγίζει πάνω από 3 kg θα αποστέλεται με την μεταφορική Λιναρδάκη και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται στις 2 εώς 4 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε δέμα άνω των 3 kg να σας αποσταλεί με courier, με επιπλέον χρέωση, μπορείτε να μας ειδοποιήσετε.
  • Σε ορισμένες περιοχές, η μεταφορική Λιναρδάκη δεν αναλαμβάνει αντικαταβολές .


Τοπικές περιοχές θεωρούνται οι εξής :

Κηφισιά - Νέα Ερυθραία - Πεύκη - Λυκόβρυση - Δροσιά - Άγιος Στέφανος - Νέο Ηράκλειο - Νέα Ιωνία - Ψυχικό - Αγία Παρασκευή - Χαλάνδρι - Βρηλίσσια - Μελίσσια - Πεντέλη - Μαρούσι - Γαλάτσι - Αχαρναί - Εκάλη - Άνοιξη


Για να ελέγξετε εάν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτο προορισμό , πατήστε εδώ:
https://www.acscourier.net/el/search-location