Προφίλ

 Η εταιρεία:

Ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρα στελέχη του χώρου της υγείας και της διατροφής, με σκοπό τη διάθεση διατροφικών-διαγνωστικών προϊόντων και ιατρικών αναλωσίμων. Με γνώμονα τις αυξημένες απαιτήσεις των Ελλήνων καταναλωτών για ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα που η σχέση ποιότητας-τιμής να ακολουθεί τα ευρωπαϊκά δεδομένα, η εταιρεία επεκτάθηκε στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής.

 

Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυνατότητες που προσφέρει η φύση και μέσω της χρήσης καινοτόμων τεχνολογιών σε συνδυασμό με συνεχή ενημέρωση για τα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα και μελέτες, επιλέχθηκαν εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής που η εταιρεία διαθέτει στην ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά. Προϊόντα που προέρχονται από ειδικά μανιτάρια, παραδοσιακά γνωστά για τις ιδιότητες τους, βιταμίνες μέταλλα και αντιοξειδωτικά που παράγονται με τη χρήση νανοτεχνολογίας για βέλτιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα, και ιδιαίτερες μορφές φυτικών εκχυλισμάτων υψηλής ποιότητας και καθαρότητας με ενισχυμένη δράση, είναι μερικά από τα σκευάσματα που περιλαμβάνει το «οπλοστάσιο» μας απέναντι στις διατροφικές ελλείψεις και ανάγκες που συνεπάγεται ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

 

Οι άνθρωποί μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να λύσουν τις όποιες απορίες και να δώσουν επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και την εξυπηρέτηση.