Κατηγορίες

Optim Curcuma 30 caps

Νεο Optim Curcuma 30 caps
Κωδικός Προϊόντος: 859
Διαθεσιμότητα: 40
31,50€
Ποσότητα: Καλαθι
Περιγραφή Κριτικές (0)

  Το Optim Curcuma είναι ένα φυσικό και πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει κουρκουμίνη σε μορφή υψηλής βιοδιαθεσιμότητας (Longvida SLCP curcumin).

  Η κουρκουμίνη, προερχόμενη από κουρκουμά (Curcuma Longa), είναι ένα πανίσχυρο φυσικό αντιφλεγμονώδες χωρίς παρενέργειες. Ωστόσο, η αφομοίωση της από το σώμα είναι χαμηλή οπότε απαιτείται λήψη μεγάλης ποσότητας για να υπάρξουν οφέλη.

  Η σύνθεση του Optim Curcuma αναπτύχθηκε από μία ομάδα ιατρών και επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια - Λος Άντζελες (UCLA) με σκοπό την αύξηση της ανάληψης και της απότελεσματικότητας της κουρκουμίνης στο σώμα.

Το Optim Curcuma μπορεί να :

Ανακουφίσει από τη δυσφορία σε αρθρώσεις, τένοντες και στην μέση

Η κουρκουμίνη είναι ένα ισχυρά αντιφλεγμονώδες συστατικό το οποίο είναι ιδανικό για προβλήματα στις αρθρώσεις και βοηθά στην μείωση της φλεγμονής και του πόνου στις αρθρώσεις (γόνατα, αγκώνες), στους τένοντες ή στην μέση για να επανέλθει η κινητικότητα και για να αισθάνεστε καλύτερα καθημερινά ή κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης.

Αποτοξινώσει και να προστατέψει από ελεύθερες ρίζες και την κυτταρική γήρανση

Η κουρκουμίνη είναι επίσης ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό. Έτσι συμβάλει στην μείωση του οξειδωτικού στρες και της κυτταρικής γήρανσης.

Η κουρκουμίνη, με τη δράση της στις πεπτικές και ηπατικές λειτουργίες βοηθά στη διέγερση της αποτοξίνωσης από το συκώτι και παίζει σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνση τοξινών και ρύπων που βρίσκονται στο σώμα.

Βοηθήσει στην διατήρηση των γνωστικών λειτουργιών και της μνήμης

Μια πρόσφατη κλινική μελέτη έδειξε ότι η σύνθεση του Optim Curcuma βοηθά στην ενίσχυση της μνήμης, στην ενγρήγορση, στην εργασιακή μνήμη και στην ηρεμία.


Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μίας υγιεινής διατροφής και δεν πρέπει
να αντικαθιστούν γεύματα.
Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.